TVWO / ATH / HAVO

Uitwisseling met Spanje: surreal!

Geschreven op

Eind september bracht een groep leerlingen van VWO 5 in het kader van de uitwisseling van Groevenbeek met Institut La Garrotxa in het Spaanse Olot een bezoek aan Spanje. De leerlingen logeerden bij de uitwisselingspartners die afgelopen februari al in Ermelo waren. Lees meer »

Inspirerende start van Da Vinci kunstproject

Geschreven op

Op dinsdag 15 oktober bezocht kunstklas 2, bestaande uit 71 enthousiaste kunstleerlingen, samen met een vijftal kunstdocenten het Ominversum in Den Haag en museum Voorlinden in Wassenaar. Deze excursie was de aftrap van het Da Vinci project dat start begin december. Lees meer »

'Feed the Future'

Geschreven op

Als cick-off van het Erasmusproject Feed the Future bezocht de Erasmus- groep een symposium over voedselverspilling. Voedselverspilling is een belangrijk item waar we met elkaar iets aan kunnen doen. Nederlandse huishoudens verspilden in 2019 gemiddeld 34,3 kg eten per pe... Lees meer »

Stephan Frigo (Melbourne) te gast op Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds enkele jaren contact met het Luther College in Melbourne, Australië. Twee Groevenbeek docenten hebben de school al een keer bezocht. Onlangs bracht docent geschiedenis Stephan Frigo een tegenbezoek aan Groevenbeek. Lees meer »