TVWO / ATH / HAVO

Een applaus van en voor mw. Hong Chen

Geschreven op

Woensdag 29 mei hebben 35 leerlingen het Chinees diploma HSK ontvangen. De leerlingen hebben enkele weken terug examen gedaan voor HSK 1, 2 of 3. Onder hen waren ook 5 leerlingen van het vmbo. Een uitstekende prestatie van deze leerlingen. Lees meer »

Juniordocenten nu ook gecertificeerd

Geschreven op

Willem, Sanne, Emma, Brigitta, Tristan, Sanne, Jesse, Dianne en Emma hebben op 28 mei het certificaat Junior Docent ontvangen. In de opleiding tot Junior Docent, verzorgd door mevrouw Blom en mevrouw Ruizendaal, zijn zij getraind in coachende vaardigheden, het werken met... Lees meer »

Inschrijven voor de maatschappelijke stage

Geschreven op

Vrijdag 24 mei was er een door Groevenbeek georganiseerde MAS-markt. MAS staat voor Maatschappelijk Stage, een project waarbij leerlingen in hun vrije tijd vrijwilligerswerk gaan doen bij maatschappelijke instellingen of organsiaties. De coördinator van de MAS, mw. Lees meer »

Docente Lucelle Deneer te gast in Ridderzaal

Geschreven op

Vrijdagmiddag mocht docente van het jaar Lucelle Deneer een bijdrage leveren aan de viering van het 100 jaar algemeen kiesrecht. De manifestatie vond plaats in De Ridderzaal op het Binnenhof, in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, het voltallige kab... Lees meer »