TVWO / ATH / HAVO

Atletiekteam 1e bij Mission Olympic

Geschreven op

Afgelopen week is een atletiekteam van Groevenbeek afgereisd naar Sportcentrum Papendal om mee te doen aan de finale van Mission Olympic. Een fantastische ambiance.....veel fanatieke atletiekers en een prachtige blauwe atletiek baan.Na een 5 tal mooie onderdelen was het g... Lees meer »

Dierenmanieren

Geschreven op

Hoe leuk is het om onderzoek te doen naar het gedrag van je favoriete diersoort. Leerlingen uit VWO 5 met Biologie in hun pakket reisden afgelopen week naar Dierenpark Amersfoort voor een ethologische opdracht. Lees meer »

Dorstig weer tijdens halve marathon

Geschreven op

Zaterdag werd voor de negende keer de Halve Marathon van Ermelo georganiseerd. Ook Groevenbeek was van de partij met 35 leerlingen en 14 medewerkers. Er kon worden deelgenomen aan de de 5, de 10 en de 21,1 km. Lees meer »

Een masterclass volgen is leerzaam en leuk

Geschreven op

Afgelopen woensdag zijn Janne, Luna, Lucas en ik naar de masterclass ‘Papier maken’ in Amersfoort geweest. Om 10 uur werden we verwacht in de oude papierfabriek in Amersfoort. We liepen een oud, historisch terrein op en daar werden we hartelijk verwelkomd met koffie en th... Lees meer »