TVWO / ATH / HAVO

'Geef ze een dag om te vergeten'

Geschreven op

Dinsdag 10 oktober trakteerden de leerlingen van het vakcollege en de afdeling Zorg & Welzijn de medewerkers op heerlijke zelfgebakken traktaties. De counter in de personeelskamer stond vol met lekkers. Dit alles voor Stichting Opkikker. Lees meer »

Droge voeten houden? Een hele opgave!

Geschreven op

Na een inspannende periode van 7 weken hebben de leerlingen van atheneum vijf prachtige projecten afgerond. De projecten gingen over waterveiligheid binnen Nederland waarbij rekening gehouden moest worden met verwachte hoogwaterstand en natuurontwikkeling. Lees meer »

Post en 'Tim Tams' uit Australië

Geschreven op

Sinds afgelopen schooljaar werken de leerlingen van leerjaar 1 tweetalig vwo aan een uitwisselingsproject met eerstejaars leerlingen van het Luther College, in Victoria, Australië. Ze maakten mini-kunstwerkjes, zogenaamde Artist Trade Cards, gebaseerd op hun brugklas erva... Lees meer »

Uitwisseling naar het Spaanse Olot

Geschreven op

Afgelopen week hebben 13 leerlingen die examen doen in Spaans en 2 docenten onze partnerschool in het Spaanse Olot bezocht. Afgelopen jaar zijn de Spaanse leerlingen bij Groevenbeek op bezoek geweest. Nu was het de beurt aan de Groevenbekers om naar Spanje af te reizen. Lees meer »