TVWO / ATH / HAVO

'Wat je aandacht geeft groeit'

Geschreven op

Als school willen we leerlingen bewustmaken van de noodzaak om goed te zorgen voor de aarde. Als school willen we zelf ook het goede voorbeeld geven in hoe we de school beheren en organiseren. Om dit streven een impuls te geven is er een middag gewerkt, gepraat en nagedac... Lees meer »

Team Groevenbeek op weg naar Roemenië

Geschreven op

Op 1 februari is Team Groevenbeek vertrokken naar Florestie, Roemenië. Team Groevenbeek bestaat uit Carolien Timmer (2k1), Sarah van de Langemheen (3T1), Luca van de Poppe(3B2), Marc Gonkel (H4F), Lilia Janssens (A4d)en Maria Lohuis (A4a). Lees meer »

'De natuur als uitvinder'

Geschreven op

Woensdag 31 januari kwamen 40 leerlingen van verschillende basisscholen uit de regio naar Groevenbeek om de tweede wetenschapsmiddag van 2018 bij te wonen. Deze keer was er een medewerker van de universiteit uitgenodigd om de leerlingen te vertellen over de wonderen van d... Lees meer »

Verwarm jezelf, niet de wereld!

Geschreven op

Dit is het motto van de warme truiendag. Als we één graadje minder stoken dan besparen we energie. De actie is vooral bedoeld als bewustwording. We willen graag dat leerlingen en docenten zich realiseren dat je met een klein beetje moeite veel kan betekenen. V Lees meer »