TVWO / ATH / HAVO

Een resultaat om trots op te zijn

Geschreven op

De herkansingen zijn over het algemeen goed verlopen. De definitieve uitslag van de examens is daardoor in enkele afdelingen zelfs hoger dan verwacht. In 6 van de 8 afdelingen is het uiteindelijke resultaat hoger dan het (verwachte) landelijk gemiddelde. Lees meer »

Paella para 4 personas

Geschreven op

De leerlingen uit A3 die Spaans volgen zijn heel actief geweest met hun mondelinge vaardigheden. Begin juni was het Taaldorp, een mooie traditie inmiddels op Groevenbeek. Heel veel facetten uit het dagelijkse (Spaanse) leven kwamen aan bod. Lees meer »

Ontvangst nieuwe 'bruggers' en ouders

Geschreven op

Deze week worden de nieuwe brugklasleerlingen op Groevenbeek ontvangen. Ze maken dan kennis met hun klasgenoten en mentor en ontvangen de eerste informatie over de start op Groevenbeek. De schoolfotograaf is er dan ook om een pasfoto te maken voor de leerlingenpas. Lees meer »

Emma, Jens en Daniël winnen Intersport prijs

Geschreven op

Intersport Ermelo stelde voor de Halve Marathon Ermelo een prijs beschikbaar voor de snelste Groevenbeek leerling op de 5 en 10 kilometer. De leerlingen ontvingen hun prijs in de winkel van Wim Meijers. Emma Posthouwer (12) uit Putten won de Onderweegs & de Groot 5 kilome... Lees meer »