TVWO / ATH / HAVO

Yes, het diploma is binnen

Geschreven op

De leerlingen die geslaagd zijn voor hun eindexamen ontvangen in deze laatste schoolweken hun welverdiende diploma. We wensen iedereen een mooie en succesvolle doorstart in hun vervolgopleiding. Maar, eerst lekker gaan genieten van een heerlijke zomervakantie. Lees meer »

Herzlichen Glückwunsch zum Goethe Zertifikat!

Geschreven op

Ook afgelopen schooljaar hebben weer negen leerlingen (in alfabetische volgorde: Thomas Bruggeman, Frode Damavandi (beiden niet op de foto), Yvonne Louwerse, Anne-Batice Moraal, Sara Seijdel, Nienke Speksnijder, Lisa Teune, Simon Urbach, Jesse Versteeg) extra energie en t... Lees meer »

Succesvolle kanotochten

Geschreven op

Donderdag 11 juli was de jaarlijkse activiteiten dag voor de 4e klassen van havo/atheneum. Eén van de activiteiten waar uit gekozen kon worden was kanovaren. Zoals ieder jaar was het weer succesvol en ondanks de niet zo goede voorspellingen werkte het weer enorm mee: Lees meer »

€ 1250,- voor Save the Children

Geschreven op

De afgelopen weken hebben leerlingen en medewerkers via de ICT-afdeling tweedehands hardware kunnen kopen. Het ging om PC's, beamers, camera's etc. De opbrengst van deze verkoop was € 1250,- en komt ten goede aan de Stichting Save the Children, een organisatie die zich we... Lees meer »