TVWO / ATH / HAVO

Percussie en Beethoven met Kunstklas 3

Geschreven op

Afgelopen woensdag is de Kunstklas jaar 3 naar het Musis in Arnhem geweest voor een bezoek aan het Gelders Orkest. Na een kijkje achter de schermen in het muziekgebouw, konden ze nog een deel van de repetitie bijwonen van het orkest dat een programma van Beethoven aan het... Lees meer »

Leerlingen Tvwo reizen terug in de tijd

Geschreven op

Leerlingen van klas 1 Tvwo gingen vrijdag 17 januari op reis en wel ruim een eeuw terug in de tijd naar het Engeland van Queen Victoria. De leerlingen werden te werk gesteld als schoorsteenveger, als schatzoeker in het riool, als poepzoeker voor de leerindustrie of werden... Lees meer »

Klas 2 bezoekt Liège/Luik

Geschreven op

De leerlingen van de 2e klas havo en atheneum die Frans als vreemde taal hebben gekozen, hebben een bezoek gebracht aan het Franstalige stad Liège. Na een probleemloze rit van 3 uur werden de leerlingen in groepjes verdeeld voor een speurtocht door de stad. Lees meer »

6-10 jan.: Bussen i.p.v. veerpont

Geschreven op

De veerpont Zeewolde - Horst Ermelo is de komende 3 weken uit de vaart i.v.m. groot onderhoud. Dit betekent dat de leerlingen uit Zeewolde in de eerste schoolweek van 2020 helaas geen gebruik kunnen maken van de veerpont. Groevenbeek heeft daarom besloten van maandag 6 jan. Lees meer »