Uitdagende en spannende dag voor Sportklas 2

Geschreven op

 

De leerlingen van A/H uit klas twee die de themaklas Sport hebben gekozen, hebben een uitdagende en spannende dag in het klimbos in Ermelo gehad. 

Ze hebben na de veiligheidsinstructie op hun eigen niveau verschillende routes op verschillende hoogtes geklommen. “The peak” is de moeilijkste route van alle klimbossen van Nederland. Veel van onze leerlingen zijn zo dapper geweest om die route te klimmen én met succes! Een aantal leerlingen met hoogtevrees heeft toch een route op hoogte geklommen. Het was erg mooi om te zien hoe de leerlingen elkaar coachen en elkaar helpen om hun angst te overwinnen. Dit maakt de LO-docenten echt heel trots. 

Daarnaast stond archery tag en lasergamen op het programma. Lasergamen kon i.v.m. het weer helaas niet doorgaan. Bij archery tag hebben leerlingen met pijl en boog een spel gespeeld waarbij zij elkaar moeten proberen te raken. In plaats van een scherpe punt bevindt zich een trefbal aan het einde van de pijl. Onder de bevlogen leiding van meneer De With werd er in teams fanatiek tegen elkaar gestreden. 

We kijken terug op een hele mooie dag met elkaar.

 

   

 

 

 

 

 

Naar het overzicht