Nieuwbouw officieel geopend

Geschreven op

Dinsdag 15 januari is de nieuwbouw van Groevenbeek Ermelo officieel geopend. De twee jongste leerlingen van Groevenbeek, Britt Hoogerwerf en Cynthia Ottens, verrichtten de openingshandeling. Door een zwart doek te laten zakken werd een mooie print op de muur bij de vernieuwde leerlingenentree zichtbaar met daarop de kleurrijke huisstijl van Groevenbeek en de 3 kernwaarden.

Voorafgaand aan de openingshandeling bedankte Leo Duifhuizen (directeur/bestuurder van Groevenbeek) alle betrokkenen die deze verbouwing mogelijk hebben gemaakt. Hij benadrukte dat het bouwproces heel prettig is verlopen, met name door een fantastische samenwerking binnen het bouwteam. De nieuwe onderwijsruimtes zijn een prachtige verbeelding van de onderwijsvisie. Leerlingen krijgen steeds meer mogelijkheden voor eigen keuzes en onderwijs op maat. Dit vraagt om gedifferentieerde leerwerkplekken waarin leerlingen zelfstandig of in groepjes kunnen werken, waar docenten aan kleine groepjes instructie kunnen geven en leerlingen onderwijsprojecten aan elkaar kunnen presenteren.

De gasten kregen aansluitend een rondleiding door de nieuwbouw en konden zo met eigen ogen aanschouwen dat Groevenbeek klaar is voor de toekomst.

 

Vanaf maandag 21 januari gaan de leerlingen gebruik maken van de nieuwbouw.

 

Vrijdagmiddag 25 januari is er van 16.00 tot 18.00 uur een open huis waarbij iedereen in de gelegenheid wordt gesteld de nieuwbouw te komen bezichtigen.

 

 

 

Naar het overzicht