Mededeling veerpont Zeewolde

Geschreven op

Bij vorst kan het Wolderwijd dichtvriezen. Zelfs als er alleen langs de kant ijs ligt, kan de pont soms niet varen. Dit heeft dan natuurlijk gevolgen voor onze leerlingen uit Zeewolde, die met de pont naar school komen. Als de pont niet vaart, regelen wij bussen voor onze leerlingen. Via de website van de veerdienst kunt u zien of ze wel of niet varen.

Donderdag 15 december
Vandaag is gebleken dat de pont niet vaart. Daarom heeft Groevenbeek bussen ingezet die van en naar het station van Harderwijk rijden. De leerlingen kunnen met de reguliere dienstregeling van Zeewolde naar het station in Harderwijk. Op het station in Harderwijk staan deze bussen klaar. De bussen zijn op onderstaande tijden beschikbaar:

  • 08:10 uur station Harderwijk > DVS terrein
  • 14:30 uur DVS terrein > station Harderwijk
  • 15:30 uur DVS terrein > station Harderwijk

Leerlingen die tot 16.00 uur les hebben en naar Zeewolde moeten reizen, mogen eerder weg uit de les.

Vrijdag 16 decemberAls blijkt dat de pont morgen wederom niet vaart, zetten we opnieuw bussen in. Voor morgen hebben we met de busmaatschappij kunnen organiseren dat de bussen rechtstreeks vanaf Zeewolde naar Groevenbeek rijden. De leerlingen hoeven daardoor niet meer eerst naar het station van Harderwijk te reizen. De bus vertrekt vanaf Sportpark de Horst, Horsterweg 202. De bussen zijn op onderstaande tijden beschikbaar:

  • 07:30 uur Sportpark de Horst > DVS terrein
  • 14:30 uur DVS terrein > Sportpark de Horst
  • 16:15 uur DVS terrein > Sportpark de Horst

In de bussen is morgen plaats voor 150 leerlingen. Omdat we het lastig vinden om in te schatten hoeveel leerlingen daadwerkelijk gebruik maken van de bussen, zullen we samen met de busmaatschappij blijven monitoren of het aantal plaatsen voldoende is.

Wij gaan ervan uit u voldoende te hebben geïnformeerd en vragen u de website van de veerpont in de gaten te houden.

De schoolleiding

Naar het overzicht