Feestelijke diploma-uitreikingen

Geschreven op

De week van 12 tot 16 juli stond in het teken van de diploma-uitreikingen. Voor de leerlingen een feestelijke afsluiting van een bijzonder en voor velen ook best wel pittig jaar. Van de leerlingen werd veel flexibiliteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen gevraagd. De school maanden gesloten, online onderwijs, hybride onderwijs, bijspijkerlessen, reparatieprogramma's. Maar met de ondersteuning van de ouders/verzorgers, de mentor, de docenten, het zorgteam en de teamleiders is het heel veel leerlingen uiteindelijk toch gelukt het felbegeerde diploma te behalen.

 

De sporthal was feestelijk aangekleed met voor ieder gezin een zitje met een glaasje bubbels. Het bedrijf BeijTech van oud-leerling Niels Beijnen heeft ervoor gezorgd dat de uitreiking live werd gestreamd zodat overige familie en vrienden ook getuige konden zijn van dit feest. 

Na een toespraak van de afdelingsdirecteur en de teamleider werden de geslaagden via 'de catwalk' naar voren geroepen waar de mentor klaarstond met het diploma en het fotojaarboek. Na enkele persoonlijke woorden was het tijd om het diploma te ondertekenen om daarmee een mooie tijd op Groevenbeek definitief af te sluiten.

 

We feliciteren de leerlingen van harte met het behalen van hun diploma en wensen hen een mooie toekomst.

De medewerkers van Groevenbeek

 

>> Klik hier voor de foto's in het digitale fotoalbum VE

>> Klik hier voor de foto's in het digitale fotoalbum AH

 

Naar het overzicht