TVWO / ATH / HAVO

Groep-8 leerlingen vermaken zich prima tijdens open lesmiddagen

Geschreven op

Woensdag 2 december was de eerste van vier open lesmiddagen. Maar liefst 189 leerlingen van groep 8 hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Bij de sportklas werden er salto's gemaakt op de airtrek, bij techniek maakten de leerlingen een d... Lees meer »

19 leerlingen geslaagd voor Chinees HSK-diploma

Geschreven op

Woensdag 2 december was het feest in het lokaal van mw. Hong Chen. Maar liefst 19 leerlingen ontvingen uit handen van afdelingsdirecteur dhr. van de Groep het HSK-diploma Chinees. Hij complimenteerde de leerlingen en hun docent mw. Chen met deze bijzondere prestatie. Lees meer »

Masterchefs in tvwo-1

Geschreven op

Wie het programma Masterchef kent, weet dat de deelnemers allerlei culinaire gerechten bereiden om de jury omver te blazen. De leerlingen van Tvwo-1 hebben zich deze week ingezet als masterchefs. Ze hebben een land gekozen waar Engels de spreektaal is en hebben zich verdi... Lees meer »

Groep 8 bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De afgelopen week hebben de leerlingen van groep 8 een bezoek gebracht aan Groevenbeek Ermelo en Putten. De leerlingen kregen 3 verschillende lessen aangeboden en konden zo even 'in de huid' van een brugklasser kruipen. Het programma was zeer gevarieerd. Lees meer »