TVWO / ATH / HAVO

Startdag havo 4: een dag vol leuke activiteiten

Geschreven op

Dinsdagmiddag 29 september ging havo 4 op pad om het jaar op een leuke manier te starten met elkaar. De keuze was reuze: bowlen, bioscoop, klimbos Harderwijk en klimbos Garderen, surfen, suppen, golfen, kanoën. Lees meer »

Verhitte klassenstrijd tijdens de startdag VWO 3

Geschreven op

De Startdag vwo 3, die afgelopen week plaatsvond, is inmiddels een traditie op Groevenbeek geworden. Vier vwo en twee tweetalige vwo-klassen hebben met elkaar op 3 onderdelen gestreden: kunst, techniek en sport. Dit keer zijn er zelfs twee startdagen georganiseerd! Lees meer »

Geniet(end) van Groevenbeek

Geschreven op

Dinsdag 22 augustus is het nieuwe schooljaar geopend. De examenklassen werden ontvangen door hun mentoren en kwamen om 9 uur samen in de aula waar teamleider meneer Dam hen inspirerend toesprak. De A6-leerlingen en hun mentoren trokken naar buiten en wandelden naar Theehu... Lees meer »

Diplomering vmbo Ermelo, (t)vwo en havo

Geschreven op

Wat een geweldig moment voor onze examenleerlingen: met trots het felbegeerde diploma in ontvangst te kunnen nemen! De foto's van N41, T41 en H641 vind je in HIER De foto's van T42, H642 en H643 vind je in HIER De foto's van Kader en Basis vind je HIER De foto's van de af... Lees meer »