TVWO / ATH / HAVO

Op excursie naar het Oyfo Techniekmuseum

Geschreven op

Op 11, 12 en 13 oktober zijn alle ah-leerlingen uit leerjaar 1 t/m 3 die hebben gekozen voor de themaklas techniek & ontwerpen naar het Oyfo Techniekmuseum geweest in Hengelo. Het museum is gehuisvest in het pand van de oude fabriek Hazemeijer en is gefocust op alles wat... Lees meer »

Throw UP, tag, verwondering en fantasie voor Kunstklas in Zwolle

Geschreven op

Zonder dat we het beseffen is streetart overal om ons heen. Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van de kunstklas atheneum/havo van twee Graffiti kunstenaars geleerd hoe graffiti is ontstaan en wat een tag, Throw Up en een piece is. Lees meer »

Uitdagende en spannende dag voor Sportklas 2

Geschreven op

De leerlingen van A/H uit klas twee die de themaklas Sport hebben gekozen, hebben een uitdagende en spannende dag in het klimbos in Ermelo gehad. Ze hebben na de veiligheidsinstructie op hun eigen niveau verschillende routes op verschillende hoogtes geklommen. Lees meer »

Leerlingen maken rondvlucht met Dakota

Geschreven op

Afgelopen maandag was het zover! De leerlingen die 2 jaar geleden in klas AH18 zaten mochten deze week met een echte oude Dakota de lucht in. Twee jaar geleden zaten deze leerlingen nog in de brugklas. Tijdens de lockdown maakte de klas een vlog met Alex als Mr. Lees meer »