TVWO / ATH / HAVO

"Door wie word jij beïnvloed?"

Geschreven op

Even een dagje wat anders, oftewel een dagje Utrecht. Dat gold voor mij, voor afgelopen vrijdag, 11 januari. Vanuit school is er namelijk geregeld dat leerlingen uit de vierde tot en met de zesde klas deel kunnen nemen aan masterclasses via U-Talent. Lees meer »

Andere tijden .................. voor TV1

Geschreven op

Leerlingen van TV1 gingen vrijdag 11 januari op reis en wel ruim een eeuw terug in de tijd naar het Engeland van Queen Victoria. De leerlingen werden te werk gesteld als schoorsteenveger, als schatzoeker in het riool, als poepzoeker voor de leerindustrie of werden vermink... Lees meer »

Nieuwbouw officieel geopend

Geschreven op

Dinsdag 15 januari is de nieuwbouw van Groevenbeek Ermelo officieel geopend. De twee jongste leerlingen van Groevenbeek, Britt Hoogerwerf en Cynthia Ottens, verrichtten de openingshandeling. Door een zwart doek te laten zakken werd een mooie print op de muur bij de vernie... Lees meer »

Docente Deneer genomineerd voor 'Leraar van het jaar'

Geschreven op

Net voor de kerstvakantie is bekend geworden dat Lucelle Deneer, docent maatschappijleer op Groevenbeek, genomineerd is voor de titel ‘Leraar van het jaar 2018-2019’. Zij is docent maatschappijleer op de afdeling vmbo van het Groevenbeek College. De Lees meer »