TVWO / ATH / HAVO

Herzlichen Glückwunsch zum Goethe-Zertifikat

Geschreven op

Wij zijn erg trots op deze kanjers. Net voor de vakantie konden wij eindelijk nog de welverdiende Goethe-Zertifikate uitreiken. Dit jaar hebben wij onder het genot van “Kaffee und Kuchen” er zelfs twee keer een feestje van gemaakt. Een Lees meer »

Spellen voor de voedselbank

Geschreven op

Vandaag heeft de wiskundesectie van Groevenbeek AH spellen gedoneerd aan de voedselbank. Eén van onze doelen is om leerlingen te vormen die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers. Lees meer »

Virtual Reality workshops bij de techniekklas

Geschreven op

Hoe bouw je een virtuele wereld(VR) of hoe maak je een film met een 360 graden camera? Deze vragen kregen de leerlingen van de klasTechniek en Ontwerp tijdens de VR workshop te horen. Deze activiteit sluit op een speelse en leerzame manier het leerjaar af. Lees meer »

Inspirerende workshops en voorstelling voor Cultuurklas

Geschreven op

Vandaag stond de Cultuurklas leerjaar 2 en 3 in het teken van plezier en verbreding. De leerlingen volgden verschillende toffe workshops van Theatermakerij STORM & MaX Music. De leerlingen konden zich inschrijven voor een workshop naar keuze. Lees meer »