TVWO / ATH / HAVO

Veel animo voor examentraining in de meivakantie

Geschreven op

Petje af voor de leerlingen uit de examenklas: Maar liefst 486 examenleerlingen leerlingen deden in de meivakantie mee aan examentrainingen op Groevenbeek. Voor de exacte vakken, Nederlands en de economisch vakken werden er in de meivakantie op vijf dagen examentrainingen... Lees meer »

Met een VR-bril terug in de tijd

Geschreven op

Op dinsdag 11 en woensdag 12 mei is er een bijzonder project op Groevenbeek. Erfgoed Gelderland ontwikkelt namelijk samen met 34 Gelderse erfgoedinstellingen (o.a. museum Het Pakhuis in Ermelo) een virtual reality game voor het project ‘Schatkamers van Gelderland’. Gro Lees meer »

"Het heeft zijne majesteit de koning behaagd ..."

Geschreven op

"Het heeft zijne majesteit de koning behaagd ...". Met deze woorden begon burgemeester Burmanje van Ermelo Roelie Bakker toe te spreken. Roelie was op maandag 26 april met een smoes naar het gemeentehuis gelokt. Lees meer »

Leerlingen 'kleuren' het centrum van Ermelo

Geschreven op

Leerlingen van drie basisscholen en Christelijk College Groevenbeek hebben samen met kunstenaars van Stichting Ermelo's Kunstcollectief (StEK) 36 fietsen beschilderd in het kader van bevrijding. Precies 76 jaar geleden lag Gelderland in de frontlinie tijdens de Tweede Wer... Lees meer »