TVWO / ATH / HAVO

TV5 en TV6 nemen deel aan Euroscola programma in Straatsburg

Geschreven op

Op donderdag 16 februari is een volle bus met leerlingen uit TV5 en TV6 vertrokken richting Straatsburg met als doel een bezoek aan het Europees Parlement. Hoewel leerlingen van Groevenbeek wel vaker een bezoek brengen aan het Europees Parlement was dit bezoek toch wel he... Lees meer »

Kunst verbindt!

Geschreven op

Vorige week kwam een groep van 17 asielzoekers van het azc in Harderwijk om samen met de beeldende leerlingen uit havo 4 aan een bijzonder kunstproject te werken. Ze hebben samen kunstwerken gemaakt, geïnspireerd door hun dromen en dierbare plekken. Lees meer »

Studievoorlichting door oud-leerlingen

Geschreven op

Afgelopen week organiseerden de decanen van de afdeling tvwo/atheneum/havo een studiemarkt voor de leerlingen van havo 4 en atheneum 4 en 5. Voor deze oriëntatie op de grote diversiteit aan opleidingsmogelijkheden waren 60 oud-leerlingen van Groevenbeek uitgenodigd om voo... Lees meer »

Afsluiting beeldende vorming en muziek in galerie De Stek

Geschreven op

Afgelopen week zijn de kunstwerken van 33 leerlingen van havo 5 en atheneum 6 bij elkaar gebracht in de tentoonstelling ETEN EN DRINKEN. Dit jaar mocht Groevenbeek gebruik maken van galerie De Stek om de eindexamenwerken te presenteren. Vrijdag 10 februari was de opening. Lees meer »