TVWO / ATH / HAVO

28 maart: havo-5 speelt 'Het Noorderkwartier'

Geschreven op

De examenleerlingen van havo-5 hebben het afgelopen schooljaar elke maandag twee uur geoefend, vergaderd, gerepeteerd en bijgeschaafd om voor u op 28 maart hun examenvoorstelling 'Het Noorderkwartier' op te kunnen voeren. Lees meer »

"Halloooo! Wel wakker blijven!"

Geschreven op

Afgelopen week was er op de afdeling tvwo/ath/havo een lesnacht voor het goede doel Charis. De avond begon met het inschrijven van alle leerlingen. Daarna volgde de presentatie van de leerlingen die stichting Charis bezocht hebben in Roemenië. Lees meer »

Geld ophalen voor Charis

Geschreven op

Woensdag 14 maart was de eerste actiedag voor de Stichting Charis. Het goede doel dat Groevenbeek dit jaar ondersteunt. De afdeling tvwo/ath/havo beet de spits af. De leerlingen hadden een aantrekkelijk programma samengesteld met heel veel leuke en bijzondere activiteiten. Lees meer »

AH-12 wint cheque van € 100,-

Geschreven op

De winter maakt langzaam plaats voor de lente en de warme truien kunnen straks opgeborgen worden. De leerlingen van AH12 hebben afgelopen week de hoofdprijs ontvangen: een cheque t.w.v. €100,- voor hun winnende foto tijdens de warme truiendag actie, die in februari plaa... Lees meer »