TVWO / ATH / HAVO

Geslaagd voor HSK Chinees

Geschreven op

Woensdag 20 juni hebben 29 leerlingen hun HSK-diploma Chinees in ontvangst mogen nemen, 14 leerlingen (3e klassen van AH) het HSK 1 en 15 leerlingen (4e klassen AH) het HSK 2. Een mooi certificaat, gebak, frisdrank en een handdruk van directielid Brouwer was de beloning v... Lees meer »

Sprankelende opening expositie 'De Stijl'

Geschreven op

Afgelopen vrijdagmiddag heeft een bijzonder evenement in het centrum van Ermelo plaatsgevonden. Twee leerlingen van Groevenbeek, Izzy Mastenbroek en Artim Jansen, hebben de expositie 'De Stijl' geopend met een zelf ontworpen dans, geïnspireerd door schilderijen van De Sti... Lees meer »

Uitstekende examenuitslagen Groevenbeek

Geschreven op

De examenuitslag is dit jaar bijzonder goed. In alle afdelingen zijn al in de eerste ronde hoge percentages geslaagden gehaald. De herkansingen bieden bovendien nog veel mogelijkheden om tot nog mooiere resultaten te komen. De voorlopige uitslag in percentages geslaagd is: Lees meer »

Leerlingen DELF bezoeken Lille

Geschreven op

Op 8 juni 2018 zijn wij als Delf klassen (= +programma Frans) samen met 4 docenten (mevrouw Démery, mevrouw De Kleuver, meneer Bos en mevrouw Janssen) naar de Noord-Franse stad Lille geweest. Wij zijn in totaal met 17 mensen naar Lille gegaan in twee busjes. Lees meer »