TVWO / ATH / HAVO

Pasen feest van onvoorwaardelijke liefde

Geschreven op

Donderdag 18 april werden op Groevenbeek de paasvieringen gehouden. De boodschap van dit jaar was dat we altijd mogen rekenen op de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Zelfs na zijn verloochening, gevangenneming en kruisiging blijft Hij ons liefhebben. Lees meer »

Mila Mabelis Nederlands Kampioen Speechen

Geschreven op

Tweetalig VWO 2 leerlinge Mila Mabelis is de winnares van de nationale ronde van de Junior Speaking Contest 2019. De wedstrijd vond plaats in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort op woensdag 17 april. Tijdens de Junior Speaking Contest dragen leerlingen uit de 2e en 3e kl... Lees meer »

Can Insects replace Meat?

Geschreven op

Afgelopen week waren Mayken Smallenbroek en Tessa van der Weide te gast op de Wageningen Universiteit. Tessa en Mayken hadden met hun biologie profielwerkstuk "Can Insects replace Meat?" meegedaan aan de Nationale Borlaug wedstrijd. Lees meer »

Snorro niet bang voor blaaskaak

Geschreven op

Afgelopen week was Groevenbeek te gast in het Stadstheater Harderwijk om daar haar toneelvoorstelling SNORRO op de planken te brengen. Het publiek werd getrakteerd op de dolkomsche voorstelling SNORRO. Fantastische teksten met veel humor werden door de leerlingen prachtig... Lees meer »