TVWO / ATH / HAVO

Een lekkere, leerzame les over DNA!

Geschreven op

In klas 1 van AH hebben de leerlingen tijdens de biologieles zelf DNA nagebouwd. De kleuren snoepjes staan voor de verschillende basen. De opdracht was om de juiste baseparen samen te stellen en die op de goede volgorde te krijgen en dan uiteindelijk de DNA-structuur in b... Lees meer »

Leerlingen Groevenbeek op dreef bij Groot Scholierendebat 2022

Geschreven op

Op de voorlaatste dinsdag van november vond in het Gemeentehuis van Harderwijk het Groot Scholierendebat 2022 plaats. Dit vanwege de maand van het burgerschap. Aan deze debatstrijd voor havo- en vwo-leerlingen deden diverse middelbare scholen uit Harderwijk en Ermelo mee. Lees meer »

Een muziekavond vol passie en enthousiasme

Geschreven op

De hele dag is het team Licht & Geluid (bestaande uit enthousiaste leerlingen) in de weer geweest om alles op te bouwen en klaar te zetten voor een heerlijk avondje muziek. Voor een bomvolle zaal hebben leerlingen van de brugklas tot en met de examenklassen hun muzikale t... Lees meer »

Het avontuur begint voor Lucas!

Geschreven op

Lucas Brunt uit A4B (rechts op de foto) kreeg de mogelijkheid om in een Frans gezin te logeren en lessen op een Franse school te volgen. Groevenbeek heeft al een lange traditie van uitwisselingen, maar deze uitwisseling is anders. Lees meer »