TVWO / ATH / HAVO

Leerlingen exposeren in het gezondheidscentrum

Geschreven op

In het centrum van Ermelo zijn kunstwerken te zien die gemaakt zijn door havo en atheneum leerlingen van Groevenbeek. In het kader van de samenwerking met lokale kunstenaars van het kunstcollectief De Stek is er een kleine kunstexpositie van kleurrijke digitale tekeningen... Lees meer »

Startdag atheneum 3 een verhitte klassenstrijd.

Geschreven op

Startdag atheneum 3 een verhitte klassenstrijd. In de eerste lesweek hebben alle derde atheneum klassen om de befaamde “Startdag Atheneum 3 beker” gestreden. De leerlingen moesten hun creativiteit, behendigheid, snelheid en technisch inzicht in de Kunst, Techniek en Sport... Lees meer »

Diplomering 2020, om nooit te vergeten

Geschreven op

De afgelopen week vond de diplomering plaats van de geslaagde eindexamenleerlingen. Ruim 600 kandidaten hebben na een heel bijzonder schooljaar het felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest er wel flink worden geïmproviseer... Lees meer »

Mooie nieuwe bestemming voor schoolmeubilair

Geschreven op

In de school wordt op dit moment druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift. Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal ges... Lees meer »