TVWO / ATH / HAVO

Online kunstexpositie examenleerlingen

Geschreven op

De coronatijd belemmert de creativiteit van jongeren niet en dwingt iedereen om over vrijheid na te denken. Dit is zichtbaar in de bijzondere online expositie “Bevrijding”, waar kunstwerken, gemaakt door de examenleerlingen atheneum/havo van het Groevenbeek College in Erm... Lees meer »

Jessie en Luna geslaagd voor DELF

Geschreven op

Jessie Kroon en Luna de Gruil van A6 hebben in november met succes het DELF-examen afgelegd. De twee gemotiveerde leerlingen hebben vanaf klas 4 wekelijks een uur extra Frans gevolgd ter voorbereiding op het examen. Lees meer »

3086 kanjers

Geschreven op

Woensdag 27 januari was een grote ploeg medewerkers druk bezig met het klaarmaken van een grote verzending. Alle 3086 leerlingen ontvangen een dezer dagen via de post een brief met daarbij ingesloten een kanjer stroopwafel. Lees meer »

Klas ah13 creatief met sports tracker app

Geschreven op

In het kader van online samenwerken èn buiten bewegen heeft klas Ah13 samen met mevrouw Jansen en meneer Pit een bijzondere challenge gedaan. De leerlingen moesten lekker naar buiten gaan en via Google maps allemaal een eigen letter lopen en dat vastleggen op een SportsTr... Lees meer »