Nieuws

Algemeen

Genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs

Geschreven op

Candida den Harder, docente Duits op het vmbo, is genomineerd voor de AOS Onderwijs Talentprijs 2019. Groevenbeek maakt al een aantal jaren deel uit van het samenwerkingsverband “Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model”, afgekort AOS waarbinnen studenten van de Ho... Lees meer »

Afdeling Groen helpt het Waterschap

Geschreven op

Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen van de derde klas Groen KB33 geholpen met het zoeken van de beekprik. Dit zeldzame beestje leeft in de sloten van het landgoed Leuvenum. Het Waterschap haalt de sloten leeg zodat het water er weer vrij door kan stromen. Lees meer »

Geslaagd voor Cambridge Advanced English

Geschreven op

We zijn trots op de 16 leerlingen die hun Cambridge Advanced English certificaat in ontvangst konden nemen. Twee jaar lang bereidden ze zich voor zodat ze in juni het examen in de Utrechtse Jaarbeurs konden afleggen. Lees meer »

Geslaagd voor DELE (Spaans)

Geschreven op

Na een jaar hard werken hebben10 leerlingen deelgenomen aan het Spaanse examen DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera – Diploma Spaans als een Buitenlandse Taal). Dit diploma wordt wereldwijd erkend door bedrijven, kamers van koophandel en alle onderwijsinstellin... Lees meer »