Nieuws

Algemeen

Het Pakhuis geeft workshops over de Romeinen

Geschreven op

Deze week krijgen leerlingen uit klas 1 van atheneum/havo en tweetalig vwo even een keer geen les van hun eigen geschiedenisdocent. Twee vrijwilligers van het museum Het Pakhuis in Ermelo geven tijdens een aantal geschiedenislessen een workshop over de Romeinen. Lees meer »

Leerlingen plaatsen vogelhuisjes in strijd tegen processierups

Geschreven op

De eikenprocessierupsen geeft de laatste jaren steeds meer overlast voor mensen en ook huisdieren. Daarom neemt de gemeente Putten dit jaar extra maatregelen om de rupsen te bestrijden. De gemeente stimuleert de bestrijding van de rupsen door natuurlijke vijanden in te ze... Lees meer »

Kennismaken met jong ondernemerschap

Geschreven op

Leerlingen kunnen in de bovenbouw van de havo kiezen voor een extra programma bedrijfseconomie. “Leren door te doen” is het motto van deze Business School. We willen leerlingen op een vooral praktische manier kennis laten maken met het ondernemerschap. De Lees meer »

Gala vmbo, schrijf je nu in.

Geschreven op

Volgende week is er in het vmbo Ermelo het jaarlijkse gala. Bovenbouw: 19 feb. (19.30 - 22.30 uur0 Onderbouw: 20 feb. (19.00 - 22.00 uur) In je e-mailbox vind je een link om kaartjes te reserveren. Lees meer »