Nieuws

Algemeen

Mooie nieuwe bestemming voor schoolmeubilair

Geschreven op

In de school wordt op dit moment druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift. Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal ges... Lees meer »

Jade is geslaagd voor Chinees (HSK-3 )

Geschreven op

Jade Tolstead (atheneum-6) heeft twee weken geleden deelgenomen aan het examen Chinees, niveau. HSK 3. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest het examen dit keer online worden afgenomen. Zij heeft het examen gehaald met de prachtige score van 216 punten (180 was al... Lees meer »

'Gezinsuitbreiding' bij afd. GROEN

Geschreven op

Leerlingen en docenten van de afdeling Groen werden onlangs verblijd met een gezinsuitbreiding. Er zijn namelijk 4 lammetjes geboren. Het jonge spul moest nog wel wat wennen aan hun omgeving op de school-boerderij. Lees meer »

Maatschappelijke stage .......... en dooooooor

Geschreven op

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, gaat de Maatschappelijke Stage (MAS) ook weer van start. Maar wel in een afgeslankte vorm; van 30 naar 20 uur. Dit omdat we door de 'lockdown' veel later beginnen en diverse vacatures nog niet ingevuld konden worden, maar we gaan... Lees meer »