Nieuws

Algemeen

Droge voeten houden? Een hele opgave!

Geschreven op

Na een inspannende periode van 7 weken hebben de leerlingen van atheneum vijf prachtige projecten afgerond. De projecten gingen over waterveiligheid binnen Nederland waarbij rekening gehouden moest worden met verwachte hoogwaterstand en natuurontwikkeling. Lees meer »

Post en 'Tim Tams' uit Australië

Geschreven op

Sinds afgelopen schooljaar werken de leerlingen van leerjaar 1 tweetalig vwo aan een uitwisselingsproject met eerstejaars leerlingen van het Luther College, in Victoria, Australië. Ze maakten mini-kunstwerkjes, zogenaamde Artist Trade Cards, gebaseerd op hun brugklas erva... Lees meer »

Uitwisseling naar het Spaanse Olot

Geschreven op

Afgelopen week hebben 13 leerlingen die examen doen in Spaans en 2 docenten onze partnerschool in het Spaanse Olot bezocht. Afgelopen jaar zijn de Spaanse leerlingen bij Groevenbeek op bezoek geweest. Nu was het de beurt aan de Groevenbekers om naar Spanje af te reizen. Lees meer »

"Un chasseur sachant chasser doit savoir chasser sans son chien"

Geschreven op

Afgelopen week zijn 16 leerlingen van havo-5 en atheneum-5 op bezoek geweest bij onze partnerschool het Lycée Rouvière in Toulon. Toulon is een havenstad aan de Middellandse Zee maar ook een belangrijke historische stad. D Lees meer »