Nieuws

Algemeen

De ondernemende leerling

Geschreven op

Op Groevenbeek hebben we voor de ondernemende leerling een project waar ze aan mee kunnen doen: de VECON Business School. De leerlingen van havo 4-5 met bedrijfseconomie in hun profiel kunnen voor dit project kiezen. Lees meer »

Kunstklas geïnspireerd door straattheater

Geschreven op

Meer dan zestig leerlingen van de kunstklas hebben meegedaan aan een project, geïnspireerd op het straattheater. Zes grote, fantasierijke draken hebben elkaar ontmoet, uitgedaagd en samen gespeeld tijdens de muzikale en theatrale presentatie in de kunstaula. Lees meer »

'Wat je aandacht geeft groeit'

Geschreven op

Als school willen we leerlingen bewustmaken van de noodzaak om goed te zorgen voor de aarde. Als school willen we zelf ook het goede voorbeeld geven in hoe we de school beheren en organiseren. Om dit streven een impuls te geven is er een middag gewerkt, gepraat en nagedac... Lees meer »

Team Groevenbeek op weg naar Roemenië

Geschreven op

Op 1 februari is Team Groevenbeek vertrokken naar Florestie, Roemenië. Team Groevenbeek bestaat uit Carolien Timmer (2k1), Sarah van de Langemheen (3T1), Luca van de Poppe(3B2), Marc Gonkel (H4F), Lilia Janssens (A4d)en Maria Lohuis (A4a). Lees meer »