Nieuws

Algemeen

Alicia naar provinciale voorleeswedstrijd

Geschreven op

Zaterdagochtend 7 april heeft Alicia Wolbers (AH14) meegedaan aan de provinciale ronde van de voorleeswedstrijd ‘Read 2 me’ in Apeldoorn, nadat ze eerder de regionale wedstrijd had gewonnen. Alicia vertegenwoordigde onze regio bij deze Gelderland-wedstrijd. In Lees meer »

Kaarten schooltoneel 'Het Landhuis'

Geschreven op

KAARTVERKOOP >> kaarten kopen Na een lange periode van voorbereidingen is het dan bijna zover. De grote avonden met de schoolmusical van Groevenbeek is aanstaande. Een ploeg van meer dan 100 leerlingen en docenten hebben wekelijks gerepeteerd, muziek nummers ingestudeerd,... Lees meer »

Spannende theaterchallenge

Geschreven op

Op dinsdag 20 maart deden de eerstejaars kunstklassen een theaterchallenge. De leerlingen volgden een workshop, waarin werd gewerkt aan een scène van de te maken voorstelling over James Bond. In de workshop 'objecttheater' werden de gadgets verzonnen die James van Q kreeg... Lees meer »

Ludieke actie rookvrije school

Geschreven op

Geen brand in de school maar hevige rook uit een 2 meter lange sigaret zorgde ervoor dat de ingang van de school voor de leerlingen lastig was te vinden. Met een ludieke actie werden de leerlingen van Groevenbeek dinsdag 27 maart ontvangen. Lees meer »