Nieuws

Algemeen

Leerlingen exposeren in het gezondheidscentrum

Geschreven op

In het centrum van Ermelo zijn kunstwerken te zien die gemaakt zijn door havo en atheneum leerlingen van Groevenbeek. In het kader van de samenwerking met lokale kunstenaars van het kunstcollectief De Stek is er een kleine kunstexpositie van kleurrijke digitale tekeningen... Lees meer »

Nieuwe bruggers snel 'ingeburgerd'

Geschreven op

Voor de nieuwe bruggers was het best wel spannend, zo'n eerste lesweek op een nieuwe grote school. Hoe gaat het met het lesrooster? En je kluisje, en wat moet je allemaal meenemen in je schooltas. Waar zijn de lokalen precies? En als ik gym heb op Dindoa, hoe fietsen we dan? Lees meer »

Startdag atheneum 3 een verhitte klassenstrijd.

Geschreven op

Startdag atheneum 3 een verhitte klassenstrijd. In de eerste lesweek hebben alle derde atheneum klassen om de befaamde “Startdag Atheneum 3 beker” gestreden. De leerlingen moesten hun creativiteit, behendigheid, snelheid en technisch inzicht in de Kunst, Techniek en Sport... Lees meer »

Diplomering 2020, om nooit te vergeten

Geschreven op

De afgelopen week vond de diplomering plaats van de geslaagde eindexamenleerlingen. Ruim 600 kandidaten hebben na een heel bijzonder schooljaar het felbegeerde diploma in ontvangst mogen nemen. I.v.m. de beperkende coronamaatregelen moest er wel flink worden geïmproviseer... Lees meer »