Nieuws

Algemeen

Gezellige sfeer op Ossenmarkt Putten

Geschreven op

Woensdag 9 oktober was in de gemeente Putten de jaarlijkse Ossenmarkt. Een groots dorpsfeest waar veel publiek op afkomt. Groevenbeek was ook van de partij. Onze locatie Putten stond met een promotiekraam op de braderie in de winkelstraat. Lees meer »

Groene ECO-vlag voor Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek is sinds enkele jaren aangesloten bij Eco-Schools. Eco-Schools is hét wereldwijde keurmerk om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 68 landen mee! Lees meer »

Ambassadeurs Groevenbeek naar Roemenië

Geschreven op

Van 7 oktober tot 11 oktober gaan Yannick (VP), Finn (AH), Channah (VP), Tirza (VE), Femke (AH), Sabine (VP), mevrouw Smit en mevrouw Janssen naar Floresti in Roemenië. Daar bezoeken deze ambassadeurs van Groevenbeek de Stichting Charis, een stichting die ondersteund word... Lees meer »

Bonjour tout le monde!

Geschreven op

Twee weken geleden kwamen we vanuit het zonnige Zuiden weer in het natte Nederland aan. Nu is het tijd om terug te kijken op die mooie en onvergetelijke reis… We zijn met een leuke groep leerlingen naar Toulon aan de Côte d’Azur geweest, nadat we afgelopen juni de Fransen... Lees meer »