Nieuws

Algemeen

Lesnacht goed voor € 3189,-

Geschreven op

Donderdag 5 maart was de lesnacht voor het goede doel Charis. 73 leerlingen van de bovenbouw vmbo en een groep enthousiaste docenten zijn de hele nacht wakker geweest.... Bijna dan! De bovenbouw heeft een bedrag van € 3189,- opgehaald. Een mooi resultaat! B Lees meer »

Gastles voor leerlingen H2 en A2 over sexting

Geschreven op

Alle leerlingen van H2 en A2 kregen voor de vakantie een gastles over sexting. Sexting is het digitaal versturen van seksueel getinte berichten of beelden. Veel jongeren, maar ook volwassenen, staan er niet bij stil dat het versturen van dit soort berichten of beelden vee... Lees meer »

Erasmus in Noorwegen

Geschreven op

Van 10 tot 14 februari gingen we met zeven leerlingen uit A5 en twee docenten naar Noorwegen als onderdeel van het Erasmus+ project Feed the Future. Nadat we ons hadden verdiept in het voedselprobleem en de voedselproductie in ons eigen land was het nu tijd om dit beeld e... Lees meer »

Lesnacht voor stichting Charis

Geschreven op

Donderdag 20 februari was het weer zover: de lesnacht voor ons goede doel, stichting Charis. Tijdens de nacht hebben 120 leerlingen uit klas 3 van A/H en TVWO workshops gevolgd, gedanst, gespeeld en gesport. Hiermee hebben zijn een flink bedrag opgehaald, namelijk ruim 55... Lees meer »