Nieuws

Algemeen

Alicia winnaar regionale voorleeswedstrijd

Geschreven op

Woensdagmorgen werd in de grote aula van atheneum/havo de tweede ronde van de nationale voorleeswedstrijd Read2Me gehouden. De organisatie was in handen van de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Read2Me is dé voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs waa... Lees meer »

Hoe snel gaan die deeltjes eigenlijk?

Geschreven op

Afgelopen week zijn 8 leerlingen uit Ath. 6 op excursie geweest naar Cern in Geneve, Zwitserland, waar de grootste deeltjesversneller ter wereld staat. Zij hebben daar twee dagen lang een bezoek gebracht om alles te weten te komen over de allerkleinste materie die tot nu... Lees meer »

Zes leerlingen naar 2e ronde Wiskunde Olympiade

Geschreven op

De uitslag van de eerste ronde van de Wiskunde Olympiade is binnen en zes leerlingen van onze school zijn geselecteerd voor de tweede ronde! Van alle deelnemers in het land krijgt een ruime 10% een uitnodiging voor ronde 2, dus we zijn trots op onze score van 20% een rond... Lees meer »

Geslaagd gala ath./havo

Geschreven op

Afgelopen donderdag en vrijdag lag de rode loper weer uit voor het jaarlijkse gala. De leerlingen zagen er prachtig uit en zorgden voor een gemoedelijke en gezellige sfeer binnen school. In de grote aula zorgden de band en DJ voor een gezellige afwisseling van verschillen... Lees meer »