Nieuws

Algemeen

AH-12 wint cheque van € 100,-

Geschreven op

De winter maakt langzaam plaats voor de lente en de warme truien kunnen straks opgeborgen worden. De leerlingen van AH12 hebben afgelopen week de hoofdprijs ontvangen: een cheque t.w.v. €100,- voor hun winnende foto tijdens de warme truiendag actie, die in februari plaats... Lees meer »

Leerlingen uit Spaans Olot te gast op Groevenbeek

Geschreven op

In het kader van de internationalisering kregen de leerlingen van atheneum 4 met het keuzevak Spaans leerlingen uit het Spaanse Olot op visite. Ze verbleven hier in Nederland van maandag tot zaterdag. Tijdens hun verblijf hebben we heel veel leuke dingen gedaan. Lees meer »

Veel keuze tijdens sportoriëntatie KBL-4

Geschreven op

Afgelopen week konden de vmbo-leerlingen van kader-4 in het programma Sportoriëntatie kennismaken met de meest uiteenlopende sporten. De De gymdocenten hadden in samenwerking met sportorgansaties in de regio een mooi programma in elkaar gezet. Lees meer »

Veluwe gaat door met maatschappelijke stage

Geschreven op

Scholieren op de Veluwe blijven gewoon een maatschappelijke stage lopen, ondanks dat dat landelijk niet meer verplicht is. Zes wethouders ondertekenden daarvoor een nieuwe overeenkomst, samen met de scholen en vrijwilligersorganisaties in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunsp... Lees meer »