Nieuws

Algemeen

Gezellige sfeer tijdens lesnacht vmbo

Geschreven op

De klassen 3 en 4 hebben van donderdag op vrijdag de hele nacht vrijwillig lessen gevolgd voor het goede doel Stichting Charis. Hun prestatie werd gespronsord door familie en vrienden waarmee ze zo een mooi bedrag konden inzamelen. Lees meer »

"Halloooo! Wel wakker blijven!"

Geschreven op

Afgelopen week was er op de afdeling tvwo/ath/havo een lesnacht voor het goede doel Charis. De avond begon met het inschrijven van alle leerlingen. Daarna volgde de presentatie van de leerlingen die stichting Charis bezocht hebben in RoemeniĆ«. Lees meer »

Geld ophalen voor Charis

Geschreven op

Woensdag 14 maart was de eerste actiedag voor de Stichting Charis. Het goede doel dat Groevenbeek dit jaar ondersteunt. De afdeling tvwo/ath/havo beet de spits af. De leerlingen hadden een aantrekkelijk programma samengesteld met heel veel leuke en bijzondere activiteiten. Lees meer »

Ai, dat is dus best lastig

Geschreven op

De leerlingen van leerjaar 2 vmbo zijn woensdag 14 maart op 'Bedrijvenroute' geweest. Aan het eind van leerjaar 2 kiezen de leerlingen van het vmbo een sector of afdeling. In de mentorlessen wordt hier veel aandacht aan besteed. Lees meer »