Nieuws

Algemeen

Ludieke actie rookvrije school

Geschreven op

Geen brand in de school maar hevige rook uit een 2 meter lange sigaret zorgde ervoor dat de ingang van de school voor de leerlingen lastig was te vinden. Met een ludieke actie werden de leerlingen van Groevenbeek dinsdag 27 maart ontvangen. Lees meer »

Geslaagd voor EHBO

Geschreven op

Onlangs heeft een groepje leerlingen deelgenomen aan het EHBO-examen. Voordat ze door een externe commisie werden geĂ«xamineerd, was de groep grondig voorbereid door docent M. Visser. De volgende 5 leerlingen hebben het examen gehaald: Lees meer »

28 maart: havo-5 speelt 'Het Noorderkwartier'

Geschreven op

De examenleerlingen van havo-5 hebben het afgelopen schooljaar elke maandag twee uur geoefend, vergaderd, gerepeteerd en bijgeschaafd om voor u op 28 maart hun examenvoorstelling 'Het Noorderkwartier' op te kunnen voeren. Lees meer »

Kunstklas bezoekt musical 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt'

Geschreven op

Wie kent de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Zoals bijvoorbeeld: Ja zuster nee zuster, Dikkertje Dap, Jip en Janneke, Zeur niet? Veel van haar nummers kwamen voorbij in de musical 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' die we afgelopen donderdag met de 3e jaars kunst- klassen... Lees meer »