Nieuws

Algemeen

Hard werken beloond tijdens examenconcert

Geschreven op

Dat er muzikaal talent op Groevenbeek rondloopt werd afgelopen donderdag 5 april tijdens het examenconcert muziek weer eens duidelijk! De muziek leerlingen van klas 5 havo en tv/vwo brachten prachtige muziek ten gehore tijdens het examenconcert. Lees meer »

Alicia naar provinciale voorleeswedstrijd

Geschreven op

Zaterdagochtend 7 april heeft Alicia Wolbers (AH14) meegedaan aan de provinciale ronde van de voorleeswedstrijd ‘Read 2 me’ in Apeldoorn, nadat ze eerder de regionale wedstrijd had gewonnen. Alicia vertegenwoordigde onze regio bij deze Gelderland-wedstrijd. In Lees meer »

Kaarten schooltoneel 'Het Landhuis'

Geschreven op

KAARTVERKOOP >> kaarten kopen Na een lange periode van voorbereidingen is het dan bijna zover. De grote avonden met de schoolmusical van Groevenbeek is aanstaande. Een ploeg van meer dan 100 leerlingen en docenten hebben wekelijks gerepeteerd, muziek nummers ingestudeerd,... Lees meer »

Spannende theaterchallenge

Geschreven op

Op dinsdag 20 maart deden de eerstejaars kunstklassen een theaterchallenge. De leerlingen volgden een workshop, waarin werd gewerkt aan een scène van de te maken voorstelling over James Bond. In de workshop 'objecttheater' werden de gadgets verzonnen die James van Q kreeg... Lees meer »