Nieuws

Algemeen

Inspirerende start van Da Vinci kunstproject

Geschreven op

Op dinsdag 15 oktober bezocht kunstklas 2, bestaande uit 71 enthousiaste kunstleerlingen, samen met een vijftal kunstdocenten het Ominversum in Den Haag en museum Voorlinden in Wassenaar. Deze excursie was de aftrap van het Da Vinci project dat start begin december. Lees meer »

'Feed the Future'

Geschreven op

Als cick-off van het Erasmusproject Feed the Future bezocht de Erasmus- groep een symposium over voedselverspilling. Voedselverspilling is een belangrijk item waar we met elkaar iets aan kunnen doen. Nederlandse huishoudens verspilden in 2019 gemiddeld 34,3 kg eten per pe... Lees meer »

Stephan Frigo (Melbourne) te gast op Groevenbeek

Geschreven op

Groevenbeek heeft sinds enkele jaren contact met het Luther College in Melbourne, AustraliĆ«. Twee Groevenbeek docenten hebben de school al een keer bezocht. Onlangs bracht docent geschiedenis Stephan Frigo een tegenbezoek aan Groevenbeek. Lees meer »

Na fietscontrole weer veilig de weg op

Geschreven op

De dagen worden korter en binnen enkele weken gaat de wintertijd weer in. Dit betekent dat de leerlingen in het donker op de fiets naar school moeten. Groevenbeek organiseert daarom ieder jaar een fietsencontrole voor de brugklasleerlingen. Lees meer »