Nieuws

Algemeen

'Strak in het pak'

Geschreven op

Dit schooljaar gaan de LO-docenten van alle 3 de afdelingen strak gekleed in 'schooluniform'. Voor iedereen is een trainingspak, sportbroek en sportshirt aangeschaft. Met daarop het logo van de school en de drieletterige personeelsafkoring. Lees meer »

Gemeente Ermelo geeft opdracht aan de techniekklas

Geschreven op

De leerlingen van klas 1 atheneum/havo van Techniek & Ontwerp hebben afgelopen week een bijzondere introductie van een techniekproject gehad. Gemeenteambtenaar Henk-Jan Zwart vertelde o.a. over overlast, een pijnlijke huidirritatie bij mensen, veroorzaakt door de brandhar... Lees meer »

Startdag klas 2 vol strijd en plezier

Geschreven op

Normaal gesproken gaat de 2e klas op kamp. Eén nachtje. Ter kennismaking. Maar door de Corona waren er helaas wat beperkingen. Gelukkig kon er toch een leuke startdag van worden gemaakt. Vier klassen per dag, 3 dagen achter elkaar. Lees meer »

KunstKlash energiek van start

Geschreven op

Afgelopen week zijn de cultuurklassen (KunstKlash, zoals wij de cultuurklas zelf noemen) weer actief gestart. Op pad in teams, elkaar leren kennen en punten verdienen door zoveel mogelijk liedjes neuriënd te raden, tableau vivants uit te beelden en letters te maken van po... Lees meer »