Nieuws

Algemeen

Je bent een topper met een Dopper !

Geschreven op

De week van 5 t/m 17 oktober staat in het teken van duurzaamheid en innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties werken samen aan een duurzamere gemeente. Natuurlijk doet Groevenbeek ook mee om de wereld een stukje duurzamer en groener te maken. Lees meer »

Inspirerende gastles voor Business School

Geschreven op

Onze economieleerlingen in de bovenbouw van de havo kunnen deelnemen aan de VECON Business School. Leerlingen volgen een extra vak waarbij ondernemerschap centraal staat. Afgelopen week heeft Joost van Scherpenzeel van het bedrijf Merkenbaar een presentatie gegeven aan de... Lees meer »

Ontwerp jij het leukste mondkapje?

Geschreven op

Vanaf maandag 5 oktober dragen we in de gangen en de aula's een mondkapje. Nu hebben we plannen om een Groevenbeek mondkapje te laten bedrukken en uit te delen aan alle leerlingen en medewerkers. We vinden het leuk als daar een ontwerp van een leerling op prijkt. Lees meer »

"Wir sind sehr stolz auf euch!"

Geschreven op

Goethe- Zertifikat 2020! Een bijzonder diploma in een bijzondere tijd! Aan het begin van het schooljaar 2019/2020 zijn we met een groep leerlingen zoals elk jaar enthousiast begonnen aan de voorbereidingen voor het Goethe diploma (Duits op hoog niveau). Lees meer »