Nieuws

Algemeen

Scholieren met elkaar in debat

Geschreven op

Dinsdag 29 oktober was het weer zover: het jaarlijkse scholendebat tussen CCNV, RSG en Groevenbeek. Onder de bezielende leiding van burgemeester van Harderwijk, Van Schaik, streden negen leerlingen uit 4 havo en 6 atheneum namens Groevenbeek om de titel ‘Beste team’, ‘Bes... Lees meer »

"Maak plannen voor een duurzame toekomst!"

Geschreven op

Op de laatste dag van de maand van de duurzaamheid stonden de jongeren centraal. Zoals wethouder Leo van der Velde benoemde “Jullie zijn de toekomst, maak plannen voor een duurzame toekomst en maak ze waar”. Chr Lees meer »

'Bob de Bouwers'

Geschreven op

Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 2 van het vmbo Ermelo op bezoek geweest bij opleidingsbedrijf Bouwmeester in Nunspeet. In een praktijkschool voor het MBO waren meerdere bouwactiviteiten klaargezet, waar de leerlingen onder deskundige begeleiding hun skills kond... Lees meer »

Uitwisseling met Spanje: surreal!

Geschreven op

Eind september bracht een groep leerlingen van VWO 5 in het kader van de uitwisseling van Groevenbeek met Institut La Garrotxa in het Spaanse Olot een bezoek aan Spanje. De leerlingen logeerden bij de uitwisselingspartners die afgelopen februari al in Ermelo waren. Lees meer »