Nieuws

Algemeen

Debatteren kun je leren !

Geschreven op

Afgelopen week hebben alle eindexamenleerlingen van zowel basis, kader, tl en de havo-6 een debattraining gevolgd. De training werd gegeven door geroutineerde trainers van Het Debatbureau en werd door de leerlingen enthousiast ontvangen. Lees meer »

Drama-klas presenteert brugklas-voorstelling

Geschreven op

Donderdag 7 november heeft de dramagroep van klas H6-3 een voorstelling gepresenteerd over de eerste schoolweken van een brugklasser. De spanning van het starten op een nieuwe school, je onzeker voelen, hoe moet ik mij opstellen in de groep, waarom snappen mijn klasgenote... Lees meer »

Groevenbeek doet niet mee aan staking

Geschreven op

De schoolleiding van Groevenbeek heeft besloten niet mee te doen aan de landelijke staking op woensdag 6 november. Docenten kunnen wel op persoonlijke titel mee doen aan de staking. Zij hebben dit afgestemd met de schoolleiding. Lees meer »

Herro Hijlkema overleden

Geschreven op

We zijn verdrietig door het overlijden van onze collega Herro Hijlkema. Hij is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden. Herro is 64 jaar geworden. Zijn ziekte en overlijden hebben ons allemaal diep geraakt. Lees meer »