Nieuws

Algemeen

Succes bij de Franse schrijfwedstrijd “Visions d’Europe”

Geschreven op

Het is feest, want Lisa Teune en Tristan van der Velde hebben een bijzondere prestatie geleverd. Zij hebben respectievelijk een derde en een tiende plaats gehaald in de schrijfwedstrijd “Visions d’Europe”. Met h Lees meer »

Hoera, 649 leerlingen geslaagd

Geschreven op

Vandaag, donderdag 4 juni, hebben alle eindexamenleerlingen te horen gekregen of ze al dan niet geslaagd zijn. Door de corona-crisis is het examenjaar heel anders verlopen dan we bij start van dit schooljaar voor ogen hadden. Lees meer »

'Een tien voor Europa'

Geschreven op

Maandag 18 mei ontvingen 9 leerlingen uit TVWO-2 het certificaat 'Junior European Parliament Ambassador' persoonlijk uit handen van de heer Jansen. Groevenbeek is al sinds 2012 een zogeheten EPAS-school. EPAS staat hierbij voor European Parliament Ambassador School. Lees meer »

Samenwerken .................., maar toch alleen

Geschreven op

Klas AH 18 deed een challenge. In groepjes, om toch samen te kunnen werken. Samenwerken maar toch alleen.... want het contact moest uiteraard digitaal. De klas kreeg 50 verschillende opdrachten waaruit ze konden kiezen.Elke groep zat met de mentoren, meneer Overweg en mev... Lees meer »