Nieuws

Algemeen

Sportief de corona-tijd door

Geschreven op

In de afgelopen corona-tijd zijn er vanuit de vakgroep LO een hele hoop challenges opgezet waar leerlingen en medewerkers aan mee konden doen. Deze waren te volgen via streams, of via de Instagramaccount "LOVEVMBO". Eén van deze challenges was de "A Meile A Day Challenge". Lees meer »

Alex Bos uit AH18 wint Kidschallenge Veteranendag

Geschreven op

Wat begon als een hele gewone muziekles, eindigde in een heel groot feest: Tijdens de les maakte het Nationaal Comité Veteranendag de winnaar bekend van de Kidschallenge. Dennis Kroon, actief dienend veteraan én Voice of Holland finalist, kwam speciaal naar Groevenbeek om... Lees meer »

Leerlingen Economie & Ondernemen zetten zorgmedewerkers in het zonnetje

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van de afdeling Economie & Ondernemen hebben in de coronatijd via de online-lessen aan een bijzonder project gewerkt met als thema ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Het project heeft als onderwerp ‘delicatessewinkel Smaeck’. Dit is Lees meer »

€15.000,- voor ons goede doel Charis in Roemenië

Geschreven op

Afgelopen jaar hebben we op Groevenbeek actie gevoerd voor Stichting Charis in Roemenië. Stichting Charis is een Roemeens/Nederlandse non-profit organisatie met een christelijke identiteit. Zij willen zorgdragen voor de zwakkeren in de samenleving van Roemenië, ongeacht h... Lees meer »