Nieuws

Algemeen

De gruwelen van WO-1

Geschreven op

Tweetalig VWO 4 herleeft de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Marcheren richting slagveld, aanleggen loopgraven, dekking zoeken bij alarm, gasmaskers in aanslag, gaswolken drijven op de wind. Maar ook voetballen met de vijand rond de kerst. Lees meer »

Sportoriëntatie: 'de keuze was reuze'

Geschreven op

Afgelopen week zijn de leerlingen van klas 4 vmbo Ermelo op sportoriëntatie geweest. Dankzij de medewerking van een groot aantal sportorganisaties kon de gymsectie een ruim aanbod presenteren. De keuze was reuze: Lees meer »

Candlelight podium voor muzikaal talent

Geschreven op

De jaarlijkse candlelight muziekavond was een groot succes. Sfeervolle muziek werd ten gehore gebracht in de grote aula van Groevenbeek. Het werd weer eens duidelijk dat er veel muzikaal talent rondloopt. Leerlingen van alle jaarlagen lieten muzikaal van zich horen. Lees meer »

Docent Candida den Harder wint de Archimedes Talentprijs

Geschreven op

Candida den Harder, docent Duits op het vmbo Ermelo, heeft op de Hogeschool Utrecht de Archimedes Talentprijs in ontvangst mogen nemen. Zij heeft onderzoek gedaan naar het stimuleren van het lezen bij leerlingen van de beroepsgerichte leerweg. Lees meer »