Nieuws

Algemeen

Leerlingen klussen er flink op los

Geschreven op

Meneer Beek, docent techniek op het vmbo, is super trots op zijn leerlingen. De ‘online‘ technieklessen werpen hun vruchten af. Zijn leerlingen zijn druk aan de slag gegaan met het opknappen van speelhuisjes, schilderen van hun kamer, tuinieren, de banden van hun fiets pl... Lees meer »

Leerlingen bezoeken onderzoeksinstituut Grenoble

Geschreven op

Op woensdag 4 maart zijn 7 A6 leerlingen vertrokken met een lange busreis naar Grenoble voor een natuurkundereis. In Grenoble staat een groot onderzoeksinstituut waar een grote deeltjesversneller staat (synchrotron) en een kleine kerncentrale. Lees meer »

Oog in oog met terracottaleger

Geschreven op

Leerlingen uit klas 2 die Chinees volgen, brachten een bezoek aan de tentoonstelling van het terracottaleger in Rotterdam. Het terracottaleger is een archeologische vondst van ongeveer 8000 terracottafiguren die als grafgiften werden meegegeven aan de eerste keizer van Ch... Lees meer »

Lesnacht goed voor € 3189,-

Geschreven op

Donderdag 5 maart was de lesnacht voor het goede doel Charis. 73 leerlingen van de bovenbouw vmbo en een groep enthousiaste docenten zijn de hele nacht wakker geweest.... Bijna dan! De bovenbouw heeft een bedrag van € 3189,- opgehaald. Een mooi resultaat! B Lees meer »