Nieuws

Algemeen

Mondkapje verplicht vanaf maandag 26 okt.

Geschreven op

De regering heeft aan scholen de opdracht gegeven om het dragen van mondkapjes te verplichten. Met ingang van maandag 26 oktober zijn daarom alle leerlingen en medewerkers verplicht om in de gangen en in de aula’s een mondkapje te dragen. D Lees meer »

Van idee naar 3D

Geschreven op

Op dinsdag 13 oktober hebben de leerlingen uit klas V12 een kijkje genomen bij de (vernieuwde) techniekafdeling van AH en deelgenomen aan een workshop lasersnijden. Daar hebben de leerlingen kennis gemaakt met CNC-techniek door zelf een sleutelhanger digitaal te ontwerpen... Lees meer »

Cultuurklas op pad voor maffe foto's

Geschreven op

Afgelopen dinsdag 13 oktober gingen de kunstleerlingen uit jaarlaag 2 AH erop uit met een foto-opdracht. Ze werden ingedeeld in kleine groepjes. De meeste kenden elkaar nog niet heel goed dus dit was een mooie aangelegenheid! Lees meer »

Leerlingen 'zien ze vliegen'

Geschreven op

Deze week hebben de leerlingen uit klas 2 van Techniek & Ontwerp atheneum/havo geleerd om drones nauwkeurig te besturen. De drones, onbemande vliegende voertuigen, worden tegenwoordig op grote schaal ingezet in sectoren zoals defensie, politie, brandweer, filmindustrie en... Lees meer »