Nieuws

Algemeen

Eindexamen drama vmbo

Geschreven op

Het afgelopen schooljaar hebben de vmbo-leerlingen van de klassen T4/H64 met Drama als keuzevak toegewerkt naar de toneelvoorstelling ‘Het begin van de rest van ons leven’. Een door de leerlingen zelf bedachte, geschreven en geregisseerde montagevoorstelling over worden w... Lees meer »

Leerlingen 'kleuren' het centrum van Ermelo

Geschreven op

Leerlingen van drie basisscholen en Christelijk College Groevenbeek hebben samen met kunstenaars van Stichting Ermelo's Kunstcollectief (StEK) 36 fietsen beschilderd in het kader van bevrijding. Precies 76 jaar geleden lag Gelderland in de frontlinie tijdens de Tweede Wer... Lees meer »

Bijna Pasen! Heb jij er al zin in?

Geschreven op

Samen met jouw klas ga je dit jaar de paasviering beleven. We gaan het NIET hebben over corona (BELOOFD!) Wel gaan we samen nadenken over wat je kan doen als het tegen zit. Kijk, een leven zonder problemen is niet echt realistisch. Lees meer »

Livestream examens muziek en drama

Geschreven op

Wat doe je als je muziek of drama als examenvak hebt gekozen en je examen staat voor de deur? Normaal gesproken zou je dan zeggen: "Dan ga je optreden voor een volle zaal." Maar alles is nu anders door de corona. We hebben er gelukkig wel wat op gevonden: we gaan live! Lees meer »