Nieuws

Algemeen

28 maart: havo-5 speelt 'Het Noorderkwartier'

Geschreven op

De examenleerlingen van havo-5 hebben het afgelopen schooljaar elke maandag twee uur geoefend, vergaderd, gerepeteerd en bijgeschaafd om voor u op 28 maart hun examenvoorstelling 'Het Noorderkwartier' op te kunnen voeren. Lees meer »

"Halloooo! Wel wakker blijven!"

Geschreven op

Afgelopen week was er op de afdeling tvwo/ath/havo een lesnacht voor het goede doel Charis. De avond begon met het inschrijven van alle leerlingen. Daarna volgde de presentatie van de leerlingen die stichting Charis bezocht hebben in RoemeniĆ«. Lees meer »

Geld ophalen voor Charis

Geschreven op

Woensdag 14 maart was de eerste actiedag voor de Stichting Charis. Het goede doel dat Groevenbeek dit jaar ondersteunt. De afdeling tvwo/ath/havo beet de spits af. De leerlingen hadden een aantrekkelijk programma samengesteld met heel veel leuke en bijzondere activiteiten. Lees meer »

Ai, dat is dus best lastig

Geschreven op

De leerlingen van leerjaar 2 vmbo zijn woensdag 14 maart op 'Bedrijvenroute' geweest. Aan het eind van leerjaar 2 kiezen de leerlingen van het vmbo een sector of afdeling. In de mentorlessen wordt hier veel aandacht aan besteed. Lees meer »