Nieuws

Algemeen

Klas 4 drama naar Soldaat van Oranje

Geschreven op

Donderdag 14 okt. hebben de leerlingen van klas TL, NEXT en havo-6 met het keuzevak drama een bezoek gebracht aan de voorstelling 'Soldaat van Oranje' in TheaterHangaar in Katwijk aan Zee. Naast het zelf actief zijn op het gebied van toneel is het ook bijzonder stimuleren... Lees meer »

Op excursie naar het Oyfo Techniekmuseum

Geschreven op

Op 11, 12 en 13 oktober zijn alle ah-leerlingen uit leerjaar 1 t/m 3 die hebben gekozen voor de themaklas techniek & ontwerpen naar het Oyfo Techniekmuseum geweest in Hengelo. Het museum is gehuisvest in het pand van de oude fabriek Hazemeijer en is gefocust op alles wat... Lees meer »

Throw UP, tag, verwondering en fantasie voor Kunstklas in Zwolle

Geschreven op

Zonder dat we het beseffen is streetart overal om ons heen. Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van de kunstklas atheneum/havo van twee Graffiti kunstenaars geleerd hoe graffiti is ontstaan en wat een tag, Throw Up en een piece is. Lees meer »

Uitdagende en spannende dag voor Sportklas 2

Geschreven op

De leerlingen van A/H uit klas twee die de themaklas Sport hebben gekozen, hebben een uitdagende en spannende dag in het klimbos in Ermelo gehad. Ze hebben na de veiligheidsinstructie op hun eigen niveau verschillende routes op verschillende hoogtes geklommen. Lees meer »