Nieuws

Algemeen

Yes, het diploma is binnen

Geschreven op

De leerlingen die geslaagd zijn voor hun eindexamen ontvangen in deze laatste schoolweken hun welverdiende diploma. We wensen iedereen een mooie en succesvolle doorstart in hun vervolgopleiding. Maar, eerst lekker gaan genieten van een heerlijke zomervakantie. Lees meer »

Winnaars van 'Bake a Cake'

Geschreven op

Tijdens de Improve Yourself-week hebben leerlingen van de B2- en K2-klassen van vmbo Ermelo aan het project 'Bake a Cake' meegedaan. Hierbij moesten ze een taart bakken en die zodanig versieren dat er aan de taart duidelijk te zien was welke sectorkeuze ze hebben gemaakt . Lees meer »

"Een bijzondere plek" voor de brugklassen vmbo

Geschreven op

In de brugklassen van vmbo Ermelo hebben de leerlingen zich de afgelopen weken verdiept in de wereld van de poëzie. In de laatste lessen hebben ze gewerkt aan een gedicht over “een bijzondere plek”. Deze favoriete plek kon heel verschillend zijn. Voor Lees meer »

Herzlichen Glückwunsch zum Goethe Zertifikat!

Geschreven op

Ook afgelopen schooljaar hebben weer negen leerlingen (in alfabetische volgorde: Thomas Bruggeman, Frode Damavandi (beiden niet op de foto), Yvonne Louwerse, Anne-Batice Moraal, Sara Seijdel, Nienke Speksnijder, Lisa Teune, Simon Urbach, Jesse Versteeg) extra energie en t... Lees meer »