Nieuws

Algemeen

Hoogste punt nieuwbouw bereikt

Geschreven op

Vrijdag 21 september werd op feestelijke wijze het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd met het hijsen van de vlaggen van Groevenbeek en Prins Bouw. Alle betrokken partijen waren uitgenodigd om deze traditie in de bouw in ere te houden. Lees meer »

World Clean Up Day

Geschreven op

In het kader van World Clean Up Day deden de leerlingen van het Erasmus+ project rond duurzaamheid een poging in de omgeving van de school zwerfafval op te ruimen. In een uurtje leverde dat heel wat afval op. Lees meer »

Leerlingen in actie voor een betere wereld

Geschreven op

Op 14 september nemen leerlingen van Christelijk College Groevenbeek het heft in eigen handen. Zij gaan hun eigen sterke punten inzetten om problemen aan te pakken die ze zien in hun omgeving. Ze worden daarbij geholpen door Young Impact, een initiatief dat jongeren stimu... Lees meer »

Klas 1 en 2 in actie

Geschreven op

Voor de leerlingen van klas 1 en 2 vmbo zijn er in de introductieweek activiteitendagen georganiseerd. Dit in het kader van 'klassenbouwen'. Er was een aantrekkelijk en gevarieerd programma gemaakt waarbij de leerlingen op een actieve manier met elkaar moesten samenwerken. Lees meer »