Kies je afdeling

Mededelingen

Data van ouderavonden: zie ouders / belangrijke data

Nieuws

Algemeen

Let's party

Geschreven op

Donderdagavond was er voor de vmbo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 een schoolfeest. Nu de eerste schoolweken achter de rug zijn en iedereen druk met school is, wordt het ook even tijd voor wat ontspanning. De ACCO had een DJ uitgenodigd die de aula vulde met muziek, een li... Lees meer »

Leerlingen ontvangenCambridge diploma

Geschreven op

Afgelopen week was het feest op de werkkamer van directielid Brouwer. Elf leerlingen mochten het Cambridge-diploma in ontvangst nemen. Een bewijs dat de leerlingen het Engels op hoog niveau in lezen, schrijven en luisten beheersen. Goed gedaan, van harte gefeliciteerd Lees meer »

Leerlingen KBL-3 doen veldonderzoek

Geschreven op

Afgelopen week waren de leerlingen van klas K34 op bezoek op de boerderij van docent Erik Meihuizen. De leerlingen kregen een rondleiding over het bedrijf en deden veldonderzoek in de kreek. Zo ontdekten ze op een praktische manier hoe rijk het leven is in het slootwater... Lees meer »

Sprankelende start van de cultuurklas

Geschreven op

Een sprankelende start van de cultuurklas Afgelopen dinsdag werden 64 leerlingen in het Indianenbos in Ermelo welkom geheten door twee bijzondere wetenschappers: Professor Y en zijn vrolijke assistente Professor X, gespeeld door twee docentes drama. Lees meer »