Nieuws

Algemeen

K14 aan de slag met de lasersnijmachine

Geschreven op

De leerlingen uit K14 kwamen afgelopen week een kijkje nemen in lokaal 122, want daar staat sinds kort een lasersnijmachine. Ze waren hier om een workshop lasersnijden te volgen bij Mr. van Dijk en Mvr. Maziarz. Lees meer »

Techniekles met een VR bril

Geschreven op

Hoe bouw je een spannende game in Virtual Reality en hoe maak je een film met de 360 graden camera? Met deze vragen hebben de eerstejaars leerlingen van de techniekstroom atheneum-havo zich bezig gehouden tijdens Groevenweek 2. Lees meer »

Hoera! Lente op Groevenbeek

Geschreven op

Zaterdag 15 jan. is de vmbo-afdeling Groen in Ermelo verblijd met uitbreiding van de veestapel. Er zijn namelijk 3 jonge geitjes geboren. Moeder en kroost maken het goed. Een mooie taak voor de leerlingen om de verzorging van deze kleine geitjes op zich te nemen. Lees meer »

Online workshops voor leerlingen

Geschreven op

Beste jongens en meisjes, De organisatie Epic Youth organiseert in samenwerking met de gemeente Ermelo en Stichting Welzijn Ermelo leuke online activiteiten voor de leerlingen van Groevenbeek. Nu door de strenge lockdown veel vormen van vrijetijdsbesteding niet mogelijk z... Lees meer »