Opleidingsschool

 

Groevenbeek wil ervoor zorgen dat mensen zich op school kunnen ontwikkelen en kunnen leren. Dit betreft zowel studenten, zittende docenten als nieuwe collega’s. Mede daarom is Groevenbeek een opleidingsschool en is er een samenwerkingsverband met de Hogeschool Utrecht. Voor meer informatie over de Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model klik op de link aos-hum.

 

Groevenbeek biedt studenten een uitdagende werkplek. Studenten leren dus in de praktijk de competenties die ze nodig hebben. Naast lesgeven houden studenten zich ook bezig met ondersteunende taken of ontwikkelen ze dingen voor school.

De begeleiding gebeurt door de zittende docenten, de coaches. Deze coaches hebben een opleiding gehad en houden daarna hun kennis en vaardigheden op peil.

 

Onze stagiaires 

 

Studenten aan de Hogeschool Utrecht, zowel deeltijd als voltijd, kunnen een deel van de opleiding op Groevenbeek doen. Nieuwe collega’s worden ook begeleid. Voor de nieuwe docenten zijn er intervisiebijeenkomsten. Om alles goed te organiseren zijn er drie schoolopleiders aangesteld:

 

Onze schoolopleiders

    

tvwo/atheneum/havo

mw. H. Breman

kamer 213

bnh@groevenbeek.nl 

     
 

vmbo Ermelo

drs. M. Bezemer

kamer 293

brm@groevenbeek.nl

     

 

vmbo Putten

mw. F. van der Graaf-Koops

gff@groevenbeek.nl