Schooltoneel maart 2022

 

Het is lang geleden, daar waar wij nu staan 

Het is ver weg...... daar waar wij nu staan 

Want hier, ver weg, in het oude bos gebeuren rare dingen. 

Is het de werkelijkheid? 

Of toch een droom?  

 

Na twee lange jaren popelen, mag het dan nu eindelijk! Het schooltoneel van Groevenbeek presenteert de musical Anders Is Ook Goed! Een ploeg van meer dan 80 leerlingen en docenten hebben wekelijks de scènes gerepeteerd, muzieknummers ingestudeerd, decors en kostuums gemaakt en dansen gechoreografeerd. Iedereen staat klaar om deze sprookjesachtige muziektheatervoorstelling met verrassende elementen op te voeren.

 

De voorstellingen zijn te zien op 10, 11 en 12 maart in het theater van CCNV in Harderwijk, aanvang 19.30 uur.

 

Helaas zien we tegelijkertijd ook hele andere beelden op dit moment. In vrijheid leven, in vrijheid naar school, in vrijheid spelen; zo zouden mensen en zeker kinderen moeten én kunnen leven. De oorlog in Oekraïne raakt ons recht in het hart. Met elkaar hebben we besloten dat een deel van de opbrengst van de kaartverkoop aan Giro 555 wordt gedoneerd. Het is ook mogelijk om bij je bezoek aan de voorstelling nog een gift te doen.

 

>> Klik HIER  om de kaarten te bestellen!

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: schooltoneel@groevenbeek.nl 

 

Anders Is Ook Goed is dit jaar de titel van hét schooltoneel! Bij deze ben je van harte uitgenodigd  om de liefde van Theseus & Irma te vieren! Zie, voel en ervaar hoe elfjes je betoveren, de Wolf misschien toch niet zo slecht is als je denkt en hoe Assepoester de strijd aan gaat met haar stiefzussen. Op verzoek van het bruidspaar vragen we je vriendelijk om mét date te komen. Kun je voor die tijd geen date vinden? Bel dan naar RoyalTinder op: #<3<3=**