Flexperience tvwo/ath./havo

 

Op deze pagina vind je informatie over het Flexperience-programma. Je krijgt een overzicht van de workshops en er is een stappenplan gemaakt om je te helpen bij het succesvol inschrijven via een speciale website.

 

Sorry, de inschrijving is per 6 april gesloten.

 

Hoe meld ik mij aan voor een workshop?

Je moet dus een aantal stappen doorlopen om je in te kunnen schrijven voor één of meerdere workshops in de Groevenbeek Flexperience. Maar allereerst moet jij je oriënteren op welke workshops jij nuttig of leuk vindt.

>> Klik hier voor het overzicht van de workshops van periode 3

 

Maak een keuze, maar houd ook rekening met eventuele overlap in je persoonlijk rooster. Let daarbij ook op of de workshop waarvoor je wilt inschrijven slechts één losse activiteit is of een reeks van activiteiten. Het is mogelijk om je voor meerdere workshops in te schrijven.

Als je een keuze hebt gemaakt en je bent er zeker van dat het past in je rooster, dan kun je jezelf inschrijven. Klik (of tap) op de inschrijfbutton onderaan deze pagina om het inschrijfproces te starten. Selecteer de workshop waaraan je wilt deelnemen.

Vervolgens kies je in de agenda de dag dat je wilt deelnemen aan de workshop. In het geval van een losse activiteit kun je voor alle opties kiezen.

LET OP !

Heb je gekozen voor een workshop met ‘reeks’ in de titel, dan kies je altijd voor de eerste dag dat de workshop start.

 

Nadat je gekozen hebt voor een workshop, de dag en tijd hebt geselecteerd, dan moet je zorgen dat de docent (of organisator) weet dat jij wilt deelnemen. Vul daarom ook altijd de volgende gegevens in:

- Je voor- en achternaam

- Je schoolmail (bijv. 12345@edu.groevenbeek.nl)

- Je klas (bijv. AH17).

- Eventueel laat je nog een boodschap achter voor de organisatie onder het kopje notities, maar dit veld mag je ook leeglaten.

 

Je schrijft je definitief in door op reserveren te klikken. Controleer in je schoolmail of je een bevestiging hebt gekregen. Noteer het tijdstip en locatie in je agenda.

 

Sorry, de inschrijving is per 6 april gesloten.