Open dagen

De data van de Open Dagen van schooljaar 2021-2022 zijn inmiddels bekend.

Omdat Groevenbeek georganiseerd is in 3 afdelingen, houden we ook 3 open dagen:

17 jan.: Open dag vmbo Putten (18.30 - 21.00 uur)

24 jan.: Open dag vmbo Ermelo (18.30 - 21.00 uur)

31 jan.: Open dag tvwo/atheneum/havo Ermelo (18.30 - 21.00 uur)

 


I.v.m. de coronamaatregelen gedurende schooljaar 2020-2021 waren we genoodzaakt de Open dagen online aan te bieden. We hebben toen 3 films gemaakt waarin je een inkijkje krijgt in het schoolleven van een brugger. Als je het leuk vindt kun je deze films nog terugkijken. Veel kijkplezier.

 

Films open dagen schooljaar 2020-2021:

 

Tvwo/atheneum/havo (film van maandag 8 februari)

Wij zijn Stijn en Sara en nemen je mee in de wereld van de afdeling tweetalig vwo, atheneum en havo. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld NEXT, de themaklassen sport-cultuur-techniek-Chinees, RT & dyslexie, studiebegeleiding, meer- en hoogbegaafdheid en nog veel meer.

Veel kijkplezier.

 

 

vmbo Ermelo (film van maandag 18 jan.)

Hoi, ik ben Linde en neem je mee in de wereld van het vmbo Ermelo. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld de basis-kader, vmbo/havo, de havo-6 leerroute, NEXT en de begeleiding.

Veel kijkplezier.

 

 

vmbo Putten (film van maandag 11 jan.)

Hoi, ik ben Werner en neem je mee in de wereld van Groevenbeek Putten. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld de basis-kader, de TL-plus, de begeleiding en de vrijdagmiddagacitiviteiten.

Veel kijkplezier.

 


 

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar groep8@groevenbeek.nl