Open Dagen online

 

In verband met de coronamaatregelen konden de Open Dagen helaas niet fysiek doorgaan. Hiervoor in de plaats is er voor alle drie de afdelingen van Groevenbeek een open huis film gemaakt. In de films volgen we brugklasleerlingen tijdens hun lesdag. Zo krijg je een een mooi inkijkje in het schoolleven op Groevenbeek.

Open huis films terugkijken

 

Tvwo/atheneum/havo (film van maandag 8 februari)

Wij zijn Stijn en Sara en nemen je mee in de wereld van de afdeling tweetalig vwo, atheneum en havo. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld NEXT, de themaklassen sport-cultuur-techniek-Chinees, RT & dyslexie, huiswerkbegeleiding en nog veel meer.

Veel kijkplezier.

 

 

vmbo Ermelo (film van maandag 18 jan.)

Hoi, ik ben Linde en neem je mee in de wereld van het vmbo Ermelo. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld de basis-kader, vmbo/havo, de havo-6 leerroute, NEXT en de begeleiding.

Veel kijkplezier.

 

 

vmbo Putten (film van maandag 11 jan.)

Hoi, ik ben Werner en neem je mee in de wereld van Groevenbeek Putten. Zo beleef je een schooldag en krijg je daarnaast ook nog informatie over bijvoorbeeld de basis-kader, de TL-plus, de begeleiding en de vrijdagmiddagacitiviteiten.

Veel kijkplezier.

 

 


Kennismakingsmiddag nieuwe brugklassers:

  • woensdagmiddag 30 juni 

Alle nieuwe brugklasleerlingen worden uitgenodigd om op deze woensdagmiddag kennis te maken met hun mentor en hun klasgenoten. Ze ontvangen ook informatie over de schoolboeken etc.

De leerlingen die aangemeld zijn bij Groevenbeek ontvangen t.z.t. een schriftelijke uitnodiging.


Vragen?
Stuur dan een e-mail naar groep8@groevenbeek.nl