Nieuwsarchief

Leerlingen groep 8 genieten tijdens open lesmiddag TLPlus

Geschreven op

Op woensdag 9 december was de eerste open lesmiddag van de TLPlus op Groevenbeek Putten. Nadat de leerlingen van groep 8 welkom werden geheten, gingen de leerlingen in 2 groepen uiteen. De eerste groep mocht aan de slag bij het vak biologie. Lees meer »

Koks Boterlap helpen klas T11

Geschreven op

De afgelopen 4 weken kregen de leerlingen van de vmbo-klas T11 op de donderdagmiddag hulp van vijf koks van restaurant De Boterlap in Ermelo en Harderwijk. Tijdens de lessen vakcollege kregen de leerlingen de opdracht een High Tea Box te maken. Lees meer »

Gastlessen MBO Landstede

Geschreven op

Het is voor onze examenkandidaten in deze coronatijd erg lastig om zich goed te oriënteren op de verschillende vervolgopleidingen. De leerlingen kunnen namelijk niet bij het MBO op bezoek. We waren daarom erg blij dat Landstede donderdag 10 december naar Groevenbeek kwam. Lees meer »

Aula vmbo Groevenbeek Putten in 'kerstsfeer'

Geschreven op

Afgelopen vrijdagmiddag, maar ook een deel van het begin van de avond, is de aula van vmbo Groevenbeek Putten weer in ‘kerstsfeer’ gebracht. Het is bijna een traditie geworden dat de aula door een groepje leerlingen en enkele docenten, wordt versierd. Dit Lees meer »