Nieuwsarchief

Grote calamiteitenoefening op Groevenbeek

Geschreven op

Afgelopen maandagavond is op de locatie in Ermelo een grote calamiteitenoefening gehouden. Deze oefening wordt elke vijf jaar voorbereid en gehouden in samenwerking met de regionale hulpdiensten. Deze avond waren de brandweerkorpsen van Ermelo, Putten en Harderwijk, evena... Lees meer »

FEEST!

Geschreven op

De leerlingen van atheneum/havo en tweetalig vwo zijn het schooljaar feestelijk gestart. Donderdagavond werd een deel van de school en het buitenterrein omgetoverd tot een waar festival! Er was van alles te doen voor leerlingen én medewerkers: Lees meer »

AH11 maakt de wereld een stukje mooier!

Geschreven op

AH11 heeft de wereld weer een stukje mooier gemaakt. De leerlingen hebben meegedaan met de actie ‘Ermelo Schoon 2022’. In de klas hebben we eerst gepraat over de plasticsoep in onze wereld. Veel van ons plastic wordt naar armere landen gebracht, maar dat is natuurlijk gee... Lees meer »

Wat een bagger!

Geschreven op

Onze derdejaars leerlingen van de afdeling Groen zijn onder leiding van het Waterschap en diverse docenten aan het baggeren geweest in de Veluwse beken. Natuurlijk niet letterlijk, maar de bagger zat wel tot in de haren. Lees meer »