Nieuwsarchief

Groevenbeek viert Chinees Nieuwjaar

Geschreven op

Op Groevenbeek werd deze week het Chinees Nieuwjaar gevierd. Aan het begin van de avond werd er eerst stilgestaan bij de zorgelijke situatie in China. Door het coronavirus kunnen honderden miljoenen Chinezen niet naar hun familie afreizen om daar het nieuwjaar te vieren. Lees meer »

Bezoek uit Ile de la Réunion

Geschreven op

Afgelopen week hebben twee Franse collega’s dankzij een subsidie van Erasmus+ onze school bezocht. Franse collega’s die van heel ver komen. Beide wonen namelijk op Ile de la Réunion, een prachtig eiland ten oosten van Madagaskar, 8000 km van Parijs. Ze w Lees meer »

Debatteam met 2e prijs 'Op weg naar het Lagerhuis'

Geschreven op

Een team van 11 leerlingen uit de bovenbouw van atheneum-havo heeft afgelopen donderdag de tweede prijs gewonnen bij de Gelderse voorronde van ‘Op weg naar het lagerhuis’ van BNN-VARA. In de voorrondes en in de halve finale werden alle wedstrijden gewonnen, maar in de fin... Lees meer »

Jesper en Stijn winnen voorleeswedstrijd

Geschreven op

Wie zijn de nieuwe voorleeskampioenen van AH1 en TV1 ? Deze week hield Groevenbeek haar jaarlijkse Read2Me voorleeswedstrijd voor de brugklassen van AH en TV. Read2Me is dé nationale voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs waarmee het lezen onder... Lees meer »