Nieuwsarchief

Gastcollege door meubelmakerij Roos & Termaat

Geschreven op

Op woensdag 09 december hadden de leerlingen van het keuzevak Ondernemen een gastcollege. Dit is een keuzevak van het beroepsgerichte profiel economie & ondernemen, waarbij leerlingen een eigen bedrijfsplan ontwikkelen. Lees meer »

Leerlingen groep 8 genieten tijdens open lesmiddag TLPlus

Geschreven op

Op woensdag 9 december 2020 was de eerste open lesmiddag van de TLPlus op Groevenbeek Putten. Nadat de leerlingen van groep 8 welkom werden geheten, gingen de leerlingen in 2 groepen uiteen. De eerste groep mocht aan de slag bij het vak biologie. Lees meer »

Koks Boterlap helpen klas T11

Geschreven op

De afgelopen 4 weken kregen de leerlingen van de vmbo-klas T11 op de donderdagmiddag hulp van vijf koks van restaurant De Boterlap in Ermelo en Harderwijk. Tijdens de lessen vakcollege kregen de leerlingen de opdracht een High Tea Box te maken. Lees meer »

Gastlessen MBO Landstede

Geschreven op

Het is voor onze examenkandidaten in deze coronatijd erg lastig om zich goed te oriĆ«nteren op de verschillende vervolgopleidingen. De leerlingen kunnen namelijk niet bij het MBO op bezoek. We waren daarom erg blij dat Landstede donderdag 10 december naar Groevenbeek kwam. Lees meer »