Nieuwsarchief

Nieuwbouw januari in gebruik

Geschreven op

Vanaf april 2018 is er op de locatie Ermelo van Groevenbeek nieuwbouw gerealiseerd. Zowel de afdeling atheneum/havo als de afdeling vmbo krijgen er nieuwe onderwijsruimtes bij. In totaal gaat het om bijna 2000 m2. Lees meer »

Klas 2 bezoekt Luik

Geschreven op

Wij gingen als 2de klassers een dag naar Luik. Eenmaal aangekomen hebben we een speurtocht gedaan waarbij we onze conditie getest hebben. We hebben in die speurtocht veel geleerd over de stad en de geschiedenis. Lees meer »

'Stralend' de vakantie in

Geschreven op

Net na de tweede toetsweek en nog net voor de kerst hebben de leerlingen uit havo 5 en vwo 6 die natuurkunde volgen het stralingspracticum van de Universiteit Utrecht gedaan! Allereerst kregen de leerlingen een instructie over hoe je veilig met de radioactieve bronnen moe... Lees meer »

'De wereld binnenhalen'

Geschreven op

Interessante gastsprekers uit de wereld van politiek, wetenschap en bedrijfsleven hebben donderdag 20 december hun expertise gedeeld met de leerlingen van het vwo. Vraagstukken rond duurzaamheid, medicijnontwikkeling, cyber security, participatiesamenleving, communicatie,... Lees meer »