Nieuwsarchief

Kennismaken met jong ondernemerschap

Geschreven op

Leerlingen kunnen in de bovenbouw van de havo kiezen voor een extra programma bedrijfseconomie. “Leren door te doen” is het motto van deze Business School. We willen leerlingen op een vooral praktische manier kennis laten maken met het ondernemerschap. De Lees meer »

Feesten met klas 3 en 4

Geschreven op

Het jaarlijks terugkerende feestje van klas 3 en 4 was ook dit jaar weer een daverend succes. Met gepaste kleding kwamen de leerlingen van alle klassen 3 en 4 in een gezellige versierde aula aan. Na wat sapjes en de nodige versnaperingen, kreeg ook dit keer DJ Kluts samen... Lees meer »

Gala vmbo, schrijf je nu in.

Geschreven op

Volgende week is er in het vmbo Ermelo het jaarlijkse gala. Bovenbouw: 19 feb. (19.30 - 22.30 uur0 Onderbouw: 20 feb. (19.00 - 22.00 uur) In je e-mailbox vind je een link om kaartjes te reserveren. Lees meer »

Kennismaken met TLplus

Geschreven op

Tijdens het drukbezochte Huis van Groevenbeek Putten, konden de leerlingen zich inschrijven voor een middag TLplus. Op deze middagen konden ze ervaren wat TL plus nu daadwerkelijk inhoudt. Veel leerlingen hebben van deze uitnodiging gebruik gemaakt en maar liefst 40 kinde... Lees meer »