Nieuwsarchief

Samen er het beste van maken

Geschreven op

We merken dat het voor iedereen wennen is om in deze periode veel thuis te zitten en dan de online lessen te volgen. Dit geldt zowel voor de leerlingen als ook voor de docenten. Klas V13 ziet dat iedereen zijn best doet om er wat leuks van te maken. Lees meer »

Afscheid en opvolging directeur/bestuurder

Geschreven op

Sinds 1 januari 2021 heeft Groevenbeek in Ermelo en Putten een nieuwe directeur/bestuurder. Leo Duifhuizen gaat met pensioen en wordt opgevolgd door Ronald Brouwer. Leo Duifhuizen was sinds 1981 aan Groevenbeek verbonden, eerst als leraar en later als directielid. Lees meer »

De online lesdag toch fris en fruitig beginnen

Geschreven op

Helaas zijn we de komende weken aangewezen op online lessen. Dus eerst lekker op de fiets naar Groevenbeek en een frisse neus halen voordat de les begint zit er helaas niet in. De gymnastiekers van de afdeling vmbo Ermelo hebben daarom een filmpje gemaakt waarbij de leerl... Lees meer »

Gastcollege door meubelmakerij Roos & Termaat

Geschreven op

Op woensdag 09 december hadden de leerlingen van het keuzevak Ondernemen een gastcollege. Dit is een keuzevak van het beroepsgerichte profiel economie & ondernemen, waarbij leerlingen een eigen bedrijfsplan ontwikkelen. Lees meer »