Nieuwsarchief

Boeiende gastles voor de leerlingen van Groen

Geschreven op

Koen Eidhof van Begoniakwekerij Koppe uit Ermelo heeft deze week een gastles verzorgd over vegetatieve vermeerdering van Begonia’s aan de derde jaars leerlingen van het profielvak Groen. De leerlingen gingen na de uitleg zelf aan de gang in de plantenkas van onze school. Z Lees meer »

Cambridge Advanced English behaald!

Geschreven op

Op 11 oktober kreeg een groep leerlingen uit atheneum 6 het Cambridge Advanced English certificaat uitgereikt. In klas 4 en 5 hebben zij wekelijks lessen Cambridge Engels gevolgd en vervolgens is het CAE examen afgelegd in Utrecht. Lees meer »

Groevenbeek NEXT: themaweek de Groene aarde

Geschreven op

Bij Groevenbeek NEXT werken we in klas 1 met thema’s. Deze weken staat het thema Groene aarde centraal. Met gastlessen inspireren we leerlingen en dagen we leerlingen uit om op onderzoek uit te gaan. Vorige week gingen de leerlingen op pad met groene boa’s en leerden ze v... Lees meer »

Uitreiking IB-diploma en TTO-certificaat

Geschreven op

Afgelopen vrijdag hebben we onze oud-leerlingen, die vorig jaar in TVWO 6 eindexamen gedaan hebben, mogen ontvangen om het IB-diploma en TTO-certificaat aan hen te overhandigen. De uitreiking was een feest en wij zijn trots op wat iedereen heeft bereikt! Lees meer »