Nieuwsarchief

Het Pakhuis geeft workshops over de Romeinen

Geschreven op

Deze week krijgen leerlingen uit klas 1 van atheneum/havo en tweetalig vwo even een keer geen les van hun eigen geschiedenisdocent. Twee vrijwilligers van het museum Het Pakhuis in Ermelo geven tijdens een aantal geschiedenislessen een workshop over de Romeinen. Lees meer »

Leerlingen plaatsen vogelhuisjes in strijd tegen processierups

Geschreven op

De eikenprocessierupsen geeft de laatste jaren steeds meer overlast voor mensen en ook huisdieren. Daarom neemt de gemeente Putten dit jaar extra maatregelen om de rupsen te bestrijden. De gemeente stimuleert de bestrijding van de rupsen door natuurlijke vijanden in te ze... Lees meer »

Thijmen wint prijs van het Vakcollege

Geschreven op

Wat hadden we een druk bezocht open huis! Ook de afdeling van Het Vakcollege in Putten werd drukbezocht. Op de afdeling kon je een mooie prijs winnen wanneer je alle activiteiten daar gedaan had én je je naam en contactgegevens in een bus had gestopt. Lees meer »

Wintersportdag.....schaatsen en skiën

Geschreven op

De leerlingen van Groevenbeek Putten die gingen schaatsen, hebben een leuke dag gehad op de ijsbaan bij de Scheg in Deventer. Leerlingen hebben met veel plezier en overgave geschaatst en bovendien was er daarna nog tijd om te zwemmen in het zwemparadijs. Lees meer »