Nieuwsarchief

Dansdag en bezoek musical Aladin

Geschreven op

Op dinsdag 1 november was er de jaarlijkse ‘Dansdag’ voor de leerlingen van leerjaar 2 van Groevenbeek Putten De tweedejaars leerlingen mochten onder leiding van ‘Pierrot Dans’ verschillende theatrale dansen oefenen en uitvoeren, zoals de Griekse tragedie, de Politieke da... Lees meer »

Informatieve avond over social media en pubers

Geschreven op

Op 18 oktober was er op school een ouderavond van de gezamenlijke ouderraden van vmbo Putten, vmbo Ermelo en Atheneum/havo van Ermelo. Het thema van de avond was ‘Social media en pubers’. De de flinke opkomst van zo’n 200 mensen laat zien dat het onderwerp leest. Na de Lees meer »

Verwondering bij leerlingen om ‘virtual reality’ activiteit

Geschreven op

In de eerste activiteitenweek van dit schooljaar zijn de leerlingen van de themaklas Techniek atheneum/havo in de wereld van virtual reality (VR) gedoken. Het is belangrijk dat deze leerlingen van leerjaar 1 t/m 3 bij het vak Techniek & Ontwerpen hiermee kennis konden mak... Lees meer »

Een terugblik op de jaarlijkse Ossenmarkt!

Geschreven op

Woensdag 12 oktober vond in de gemeente Putten de jaarlijkse Ossenmarkt plaats. Een groots evenement waar veel publiek op afkomt. Groevenbeek stond dit jaar op de braderie met een promotiekraam van vmbo Putten en vmbo Ermelo. Lees meer »