Nieuwsarchief

Reanimatieonderwijs leerjaar 2

Geschreven op

Wij willen op Groevenbeek Putten zoveel mogelijk leerlingen leren reanimeren. Elke week krijgen zo’n 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Door de juiste hulp te bieden binnen de eerste 6 minuten kunnen er jaarlijks zo’n 2500 levens worden gered. Op Lees meer »

Dramavoorstelling The Lion King

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van klas 1 en 2 verzorgden in De Dialoog een geweldige voorstelling. Het publiek kon meer dan een uur lang genieten van dans, spel, zang, en zelfgemaakte kostuums en decor. In >> DIT ALBUM << bekijk je de foto's. Lees meer »

Boekenspeeddate!

Geschreven op

Deze keer maakten de leerlingen van 2K2 Groevenbeek Putten geen boekverwerkingsopdracht, maar was er een heuse boeken speeddate georganiseerd. In de klas waren de tafels aan de kant gezet en stonden de stoelen in twee rijen tegenover elkaar. Lees meer »

Felle strijd tijdens finaledag Olympic Moves

Geschreven op

Groevenbeek was bij verschillende onderdelen doorgedrongen tot de finales van de Olympic Moves, een landelijk interscholair sportevent. Bij volleybal, voetbal, korfbal en atletiek deden onze leerlingen mee voor de podiumplekken. Lees meer »