Nieuwsarchief

Een muzikale opkikker

Geschreven op

De mentoren en docenten van de bovenbouw TL en H6 zien na 3 maanden online onderwijs erg uit naar het weer fysiek kunnen gaan lesgeven aan hun klassen. Middels een muzikale opkikker laten ze hun leerlingen weten dat ze hun leerlingen in deze lockdown periode erg hebben ge... Lees meer »

Profielkeuzespel vmbo Groevenbeek Putten

Geschreven op

Normaal gesproken worden er voor de leerlingen van het tweede jaar van vmbo Groevenbeek Putten allerlei activiteiten ingepland die kunnen helpen bij het maken van de definitieve profielkeuze. Elke leerling moet aan het eind van het tweede jaar namelijk kiezen voor Zorg &... Lees meer »

Jessie en Luna geslaagd voor DELF

Geschreven op

Jessie Kroon en Luna de Gruil van A6 hebben in november met succes het DELF-examen afgelegd. De twee gemotiveerde leerlingen hebben vanaf klas 4 wekelijks een uur extra Frans gevolgd ter voorbereiding op het examen. Lees meer »

Mentoren verrassen leerlingen klas B32

Geschreven op

Deze week hebben de mentoren mw. Jansen en mw. School hun leerlingen van klas B32 verrast met een bezoekje aan huis. Ze kregen een klein presentje en een tulp aangeboden met daarbij een bemoedigend woord. Het is voor de leerlingen best een lastige tijd waarin ze weinig co... Lees meer »