Nieuwsarchief

Wiskundeproject leerjaar 2

Geschreven op

Na de eerste activiteitenweek van dit schooljaar kunnen de leerlingen van leerjaar twee de hoogte van een gebouw, boom of een lantaarnpaal bepalen met een geodriehoek. De leerlingen hebben enthousiast geoefend rond de school, in het dorp en bij de molen. Lees meer »

Bezoek Burgers' Zoo leerjaar 1

Geschreven op

Tijdens de activiteitenweek hebben de leerlingen van leerjaar 1 een bezoek gebracht aan Burger’s Zoo in Arnhem. De dierentuin is een uitstekende plek om met een opdracht voor biologie en M&M (mens en maatschappij) op pad te gaan door de verschillende leefwerelden zoals Bu... Lees meer »

Een inspirerend maatschappelijk beraad op Groevenbeek

Geschreven op

Afgelopen dinsdagavond vond het tweejaarlijkse maatschappelijke beraad van Christelijk College Groevenbeek plaats. Tijdens deze avond, georganiseerd door de Raad van Toezicht, het bestuur en directie van Groevenbeek, gingen deelnemers met elkaar in gesprek over thema’s al... Lees meer »

Met themaklas KUNST naar Sjakie en de chocoladefabriek

Geschreven op

"Vlakbij het huis van Sjakie staat de enorme chocoladefabriek van Willie Wonka. Daar worden de heerlijkste dingen geproduceerd, maar niemand gaat de fabriek in of uit. Tot Willie Wonka vijf GOUDEN toegangskaarten verstopt in zijn chocoladerepen.” De boeken van Roald Dahl... Lees meer »