Nieuwsarchief

Alwalid en Joëlle, twee echte doorzetters

Geschreven op

Alwalid Alkasem Alterkawi uit AH11 en Joëlle Verboom uit AH17 zijn de allereerste leerlingen die op het Groevenbeek College zijn geslaagd voor het eindexamen van Picatypen. Beide leerlingen hebben tijdens de lockdown hun beste beentje voorgezet door zelfstandig thuis bezi... Lees meer »

Klas T11 en T12 schrijven hun eigen verhaal

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van klas T11 en T12 doen mee aan de verhalenwedstrijd 'Er was eens...'. Voor deze wedstrijd schrijven alle leerlingen een eigen verhaal. Aan het begin van de wedstrijd krijgen zij een les van een bekende schrijver ter inspiratie. Lees meer »

Prinses Christina Concours - Stem op Daniël

Geschreven op

Daniël Snaterse, leerling van klas 4 atheneum, is genomineerd voor het Prinses Christina Concours. Voor dit concours heeft hij gekozen voor Nocturne op. 27 nr. 2 in Des van Chopin. Dit is zijn lievelingscomponist, vooral door de afwisseling in zijn muziek. Lees meer »

Online kunstexpositie examenleerlingen

Geschreven op

De coronatijd belemmert de creativiteit van jongeren niet en dwingt iedereen om over vrijheid na te denken. Dit is zichtbaar in de bijzondere online expositie “Bevrijding”, waar kunstwerken, gemaakt door de examenleerlingen atheneum/havo van het Groevenbeek College in Erm... Lees meer »