Nieuwsarchief

Bezoek Deltion Discover leerjaar 2

Geschreven op

Op dinsdag 21 november zijn alle leerlingen van leerjaar 2 naar Deltion Discover in Zwolle geweest. Allereerst konden zij met eigen ogen zien hoe een grote school als Deltion er nu echt uitziet. De leerlingen hadden zich van tevoren opgegeven voor diverse workshops en kon... Lees meer »

Binnensportdag leerjaar 1 en 2

Geschreven op

Op maandag 13 november was er weer de jaarlijkse binnensportdag van leerjaar 1 en 2 van Groevenbeek Putten in sporthal De Meeuwen. De leerlingen konden hun energie kwijt door met hun eigen team mee te doen met hockey en voetbal. Lees meer »

Terugblik op de reis naar China

Geschreven op

Van 7 oktober tot en met 18 oktober zijn 18 leerlingen uit klas 4, 5 en 6 samen met 5 collega‚Äôs op reis geweest naar China. De reis bestond uit vier dagen Beijing gecombineerd met zes dagen een bezoek aan onze partnerschool No. 1 Middle School in Chongqing. I Lees meer »

Themaklas kunst gaat out of the box

Geschreven op

In de week voor de herfstvakantie zijn de leerlingen van de themaklas kunst 1, 2 en 3 lekker out of the box bezig geweest met heel afwisselende activiteiten. De brugklassers werden een ochtend lang uitgedaagd in een dansworkshop met professionele dansdocenten. Lees meer »