Nieuwsarchief

Bij drama maken ze er een dolle boel van

Geschreven op

Klas T11 is de afgelopen week bezig geweest met het maken van personages. Zij google-den een foto van een onbekend persoon en hebben bedacht wat voor personage dit zou kunnen zijn: van uiterlijk tot karaktereigenschappen, adres, beroep en lievelingseten. Lees meer »

Putten 75 jaar bevrijd/ De vlag van de vrijheid wappert

Geschreven op

In samenwerking met de ondernemersvereniging Putten heeft Groevenbeek de opdracht gekregen voor het ontwerpen van een vlag voor de gemeente Putten. Er waren rond de 50 leerlingen die hebben mee gedaan en uit al deze ontwerpen is de vlag van Noortje Urbach uit 3T gekozen. Lees meer »

Klas H2f daagt je uit

Geschreven op

Klas H2f heeft meegedaan aan de wc-rolchallenge (zo werkten ze toch nog een beetje samen) en daagt andere klassen uit om ook een filmpje te maken. >> klik hier voor het filmpje van H2f Welke klas gaat deze challenge aan? Lees meer »

Pasen 2020: Je bent niet alleen !

Geschreven op

>> klik hier voor de paasviering 2020: Je bent niet alleen ! Alleen. Niet meer naar school, niet meer samen fietsen niet meer samen lopen door de gang. Niet meer lachen, niet meer kletsen, niet meer samen wachten tot de les weer voorbij is. Alleen, al weken niet meer samen. Lees meer »