Nieuwsarchief

Economie & Ondernemen bezoekt St. van de Brink

Geschreven op

Op vrijdag 11 november hebben wij met onze leerlingen van leerjaar 3 Economie & Ondernemen een bezoek gebracht aan transportbedrijf St. van de Brink in Ermelo. De leerlingen kregen een uitleg over het ontstaan van het familiebedrijf St. van de Brink. Lees meer »

Het avontuur begint voor Lucas!

Geschreven op

Lucas Brunt uit A4B (rechts op de foto) kreeg de mogelijkheid om in een Frans gezin te logeren en lessen op een Franse school te volgen. Groevenbeek heeft al een lange traditie van uitwisselingen, maar deze uitwisseling is anders. Lees meer »

Een High Tea met een Franse twist

Geschreven op

Waarom denken jullie dat het High Tea heet? Omdat de hapjes altijd op van die hoge dingen staan?! Hoe heten die dingen ook alweer met een mooi woord? Verdieping-ding… nee ik weet het …étalage! Étagère, een woord dat wij hebben geleend uit de Franse taal. Pfff… Lees meer »

Drama-klas geeft inkijkje in het leven van een brugger

Geschreven op

Afgelopen week hebben de vmbo-leerlingen met drama als keuzevak een voorstelling gespeeld voor alle brugklassen. De voorstelling gaf een inkijkje in het schoolleven van een brugklasser die met vallen en opstaan probeert 'in te burgeren' op zijn/haar nieuwe school. Lees meer »