Nieuwsarchief

Geslaagd voor Goethe - Herzlichen Glückwunsch!

Geschreven op

Eindelijk was het dan zo ver. Vlak voor de zomervakantie konden Thomas Bruggeman, Frodo Damavandi, Nienke Speksnijder, Lisa Teune, Simon Urbach en Damian Kevelam onder het genot van een lekker gebakje hun Goethe-Examen in ontvangst nemen. Lees meer »

Historische examenuitslag

Geschreven op

Op Groevenbeek waren de afgelopen week voor de verschillende afdelingen de diploma-uitreikingen. Meer dan 600 leerlingen ontvingen het fel begeerde diploma dat ze toegang verschaft tot een vervolgopleiding. De examenuitslag van Groevenbeek is dit jaar bijzonder goed. Lees meer »

Vierdejaars leerlingen uitgezwaaid

Geschreven op

Dinsdag 3 juli mochten de leerlingen van Groevenbeek Putten als eerste hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Groevenbeek scoorde zowel in Ermelo als in Putten erg goed en met een gemiddelde score van 98% geslaagden was er dan ook genoeg reden voor dankbaarheid. Lees meer »

Heftige strijd bij 'Romy en Julia'

Geschreven op

Donderdag 5 juli presenteerde de kunstklas van het vmbo de voorstelling 'Romy en Julia' in Theater De Dialoog Ermelo. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes kwamen in grote getale af op deze variatie op de klassieker West Side Story. Lees meer »