Nieuwsarchief

Middag Kunstzinnige Vorming (activiteitenweek)

Geschreven op

Tijdens de KV-middag (kunstzinnige vorming) maakten de leerlingen van leerjaar 3 kennis met diverse kunstvormen. Alle activiteiten tijdens deze middag vonden op Groevenbeek Putten plaats. De leerlingen hadden zich ingeschreven voor een tweetal workshops. Lees meer »

Reanimatieonderwijs (activiteitenweek)

Geschreven op

Elke week krijgen zo’n 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten is cruciaal en kan een leven redden. Op dit moment overleeft zo’n 10%. Dit percentage kan groeien als meer omstanders kunnen reanimeren. Wij Lees meer »

Hapjesplank maken bij techniek (activiteitenweek)

Geschreven op

Tijdens de activiteitenweek konden de leerlingen van 1B, 1BK en 1K ervoor kiezen om bij techniek een hapjesplank te maken. De leerlingen konden zelf de uitvoering van de plank bepalen zoals de grootte, het koord en wel of geen krijtbordgedeelte. Lees meer »

Bezoek Tweede Kamer (activiteitenweek)

Geschreven op

Met klas 3T van Groevenbeek Putten, en een gedeelte van klas 4B en 4K, zijn we woensdag 8 maart op excursie naar Den Haag geweest voor een bezoek aan de Tweede Kamer. Via Prodemos, het huis van democratie en de rechtsstaat, is deze excursie geboekt. Lees meer »