Nieuwsarchief

Bootcamp, only for 'bikkels'

Geschreven op

Met vmbo-klassen B21 en K21 bezochten we afgelopen vrijdag Vliegtuigmuseum Soesterberg. De leerlingen kregen een presentatie van een defensie-veteraan, waarbij zij tijdens een multimedia-presentie steeds een dilemma moesten afwegen. Lees meer »

Jumbo Fitclass Challenge

Geschreven op

1K1 en 2T2 winnen de eerste Jumbo Fitclass Challenge! Op vrijdag 15 maart j.l. vond de eerste editie van de Jumbo Fitclass Challenge plaats op Groevenbeek Putten. Deze Challenge is een wedstrijd tussen een aantal eerste en een aantal tweede klassen. Lees meer »

Wintersportdag

Geschreven op

Afgelopen dinsdag 12 maart 2019 was er weer tijd voor de jaarlijkse wintersportdag. Met ongeveer 100 leerlingen van de tweede klassen uit Putten is afgelopen week de jaarlijkse wintersportdag gehouden. 80 leerlingen bonden de latten onder de schoenen en 20 leerlingen koze... Lees meer »

Leerlingen maken kennis met 'Assemblage & Junk Art'

Geschreven op

De leerlingen van klas H6-4 met Beeldende Vorming in hun examenpakket hebben deze week een workshop constructie gevolgd.Aan de hand van theorie over "Assemblage & Junk Art' mochten de leerlingen in groepen aan het werk om van afgedankte voorwerpen een nieuw figuur te make... Lees meer »