Nieuwsarchief

'Putten voor Iedereen' - Noortje Urbach wint logowedstrijd

Geschreven op

Klas 2T1 kreeg van de gemeente Putten de opdracht om een logo te ontwerpen voor 'Putten voor Iedereen', een commissie die zich inzet voor mensen met een beperking. Deze commissie wil de inclusiviteit van de gemeente waarborgen: iedereen mag zich veilig en welkom voelen. Lees meer »

Docente Lucelle Deneer te gast in Ridderzaal

Geschreven op

Vrijdagmiddag mocht docente van het jaar Lucelle Deneer een bijdrage leveren aan de viering van het 100 jaar algemeen kiesrecht. De manifestatie vond plaats in De Ridderzaal op het Binnenhof, in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, het voltallige kab... Lees meer »

Leerlingen voor project naar het Spaanse Olot

Geschreven op

Erasmus+ is een programma voor onze (tweetalig) vwo leerlingen waarin ze samen met leerlingen uit andere landen werken aan een bepaald thema. Dit jaar zijn 45 Groevenbeek-leerlingen betrokken bij het thema 'Get a grip'. Lees meer »

Beeldschermen krijgen een tweede leven

Geschreven op

De afdeling ICT van Groevenbeek is onlangs begonnen met het vervangen van zo’n 150 beeldschermen. De eerste 50 oude beeldschermen zijn geschonken aan de Stichting GAiN. Ze gaan mee met een hulptransport naar Moldavië, waar ze in de scholen en de gezondheidszorg ‘een tweed... Lees meer »