Nieuwsarchief

Geslaagde kerstmarkt afdeling Groen

Geschreven op

Op donderdagavond 13 december organiseerden de leerlingen van de afdeling Groen de jaarlijkse kerstmarkt voor ouders, grootouders, broers en zussen. Tijdens de kerstmarkt konden de bezoekers bij de grote werktafels aan de slag met het het maken van een festoen of een voge... Lees meer »

Bezoek Jeugdjournaal

Geschreven op

Op maandag 26 november was het zover......het heuse Jeugdjournaal bracht een bezoek aan Groevenbeek Putten. In het kader van het project e-VOlve werden er opnames gemaakt binnen en buiten de school. E-VOlve is een doorstromingsprogramma tussen de basisscholen en het voort... Lees meer »

'Epileren kun je leren'

Geschreven op

Woensdagmiddag 5 december kregen de leerlingen van de afdeling Zorg & Welzijn een workshop schoonheidsbehandeling. Hiervoor was gastdocent Hetty van der Hoeven van schoonheidssalon MooiZo! uit Harderwijk uitgenodigd om de leerlingen de kneepjes van het vak te leren. Lees meer »

Leef je uit op de sportdag

Geschreven op

Op woensdag 21 november waren alle leerlingen van Groevenbeek Putten weer fanatiek aan het sporten op de jaarlijkse binnensportdag. In de PutterEng heeft de bovenbouw fanatiek gesport. De leerlingen moesten strijden in twee poules. Lees meer »