Nieuwsarchief

LO-2 leerlingen nemen spierpijn voor lief

Geschreven op

Afgelopen weken hebben de derde klassen LO2 meegedaan aan een bootcamp. Bernard Kelderman van Woodtraining heeft alle klassen meegenomen naar de Ermelosche heide om ze kennis te laten maken met deze tak van sport. Lees meer »

Masterchefs in tvwo-1

Geschreven op

Wie het programma Masterchef kent, weet dat de deelnemers allerlei culinaire gerechten bereiden om de jury omver te blazen. De leerlingen van Tvwo-1 hebben zich deze week ingezet als masterchefs. Ze hebben een land gekozen waar Engels de spreektaal is en hebben zich verdi... Lees meer »

'Reis rond de wereld'

Geschreven op

‘Reis rond de wereld’ De afgelopen weken hebben de leerlingen van 2B en 2K tijdens Vakcollege gewerkt aan de lesbrief ‘Reis rond de wereld’. In Nederland leven vele culturen naast elkaar. In dit project kon iedereen zich verdiepen in de ‘culinaire schatten’ van de multicu... Lees meer »

Ons eigen 'Pop-up restaurant'

Geschreven op

Ons eigen ‘Pop-up-restaurant’ Wat doe je als je als groep niet op bezoek kunt bij ‘Ons Plekje’ om een kopje warme chocolademelk te drinken en een rondleiding te krijgen in de werkplaats en het winkeltje? Dan maken we maar ‘Ons Eigen Plekje’! Leerlingen Lees meer »