Nieuwsarchief

Feestelijke uitreiking IB-certificaten

Geschreven op

Vrijdag 6 oktober zijn de leerlingen van het tweetalig vwo, die in juli hun vwo diploma hebben behaald, teruggekomen op school voor een feestelijke avond. Zij hebben hun IB certificaat en het certificaat voor het volgen van tweetalig onderwijs ontvangen. Lees meer »

Groevenbeek Putten op Ossenmarkt

Geschreven op

Groevenbeek Putten was ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de Ossenmarkt. Met de ondertussen bekende stand tegenover de Heerdt lieten de leerlingen en personeel zien waar Groevenbeek Putten voor staat: Uitdagend & Dichtbij. Lees meer »

Dansen? Iedereen kan het dus!

Geschreven op

De vmbo-leerlingen van leerljaar 1 maakten deze week tijdens een dansclinic kennis met de meest uiteenlopende dansstijlen. Van hip-hop tot Aziatisch, en van streetdance tot Zuid-Amerikaans. Onder leiding van de dansleraren van de organisatie 'Dans in de School' werd met d... Lees meer »

'Geef ze een dag om te vergeten'

Geschreven op

Dinsdag 10 oktober trakteerden de leerlingen van het vakcollege en de afdeling Zorg & Welzijn de medewerkers op heerlijke zelfgebakken traktaties. De counter in de personeelskamer stond vol met lekkers. Dit alles voor Stichting Opkikker. Lees meer »