Nieuwsarchief

14 dec.: Kerstmarkt afd. Groen

Geschreven op

Aanstaande donderdag 14 december organiseert de vmbo-afdeling Groen de jaarlijkse kerstmarkt. De kas is door de leerlingen sfeervol ingericht met verlichting en muziek. De bezoekers kunnen onder begeleiding van de Groen-leerlingen kerstkransen en appelhuisjes maken. Lees meer »

Veel muzikaal talent op Candlelight Muziekavond

Geschreven op

Dinsdagavond 28 november werd in de aula van de sector havo/vwo de jaarlijkse Candlelight muziekavond gehouden. Prachtige muziekstukken zoals Believe in Me, Beautiful Birds, Jar of Hearts, Unsteady en Remedy werden, net als bijvoorbeeld de klassiekers Salut d'Amour, Halle... Lees meer »

Piet verliefd

Geschreven op

Dinsdagmorgen 28 november kwamen er 250 leerlingen uit de groepen 1t/m4 van basisschool de Klokbeker samen met hun meester of juf naar de aula van de sector havo/vwo voor de muzikale voorstelling 'Piet verliefd'. Lees meer »

In de ban van duurzaamheid

Geschreven op

Groevenbeek was de afgelopen week in de ban van duurzaamheid. De verkoop van doppers aan de brugklassers op alle drie de locaties van de school was een groot succes. Ook oudere leerlingen hebben de doppers massaal gekocht. Lees meer »