Algemeen

'Stap in de wereld van de logistiek'

Geschreven op

Leerlingen van de 4e klas E&O (B41, K42 en K43) hebben woensdag 17 januari 2018 een bezoek gebracht aan Van de Mheen Foodservices in Harderwijk, een groothandel voor horeca en cafetaria in onze regio. Eén van de vier onderdelen binnen het beroepsgerichte vak Economie & On... Lees meer »

Gevoelige thema's bespreekbaar maken

Geschreven op

In de afgelopen activiteitenweek hebben alle eersteklasleerlingen bij Engels aan een bijzonder filmproject gewerkt. De film volgt Jess, een Engels meisje van Indiase afkomst die dolgraag profvoetballer wil worden net als haar idool, David Beckham. Lees meer »

Grootouders te gast bij het Vakcollege

Geschreven op

Tijdens de activiteitenweek hebben leerlingen van Basis en Kader 2 hun opa's en oma's uitgenodigd. En daar werd gehoor aan gegeven! Veel grootouders konden genieten van een uitgebreid driegangenmenu. De aula was omgetoverd tot een prachtige sfeervolle eetzaal. Lees meer »

Warme truiendag

Geschreven op

Op 2 februari is het Warme Truiendag. We zetten dan de verwarming op Groevenbeek lager om energie te besparen en na te denken over het milieu. Op de afdeling tvwo/ath./havo is het idee ontstaan om voor deze warme truiendag een echte Groevenbeek hoodie bestellen zodat je g... Lees meer »