Algemeen

Debatteam met 2e prijs 'Op weg naar het Lagerhuis'

Geschreven op

Een team van 11 leerlingen uit de bovenbouw van atheneum-havo heeft afgelopen donderdag de tweede prijs gewonnen bij de Gelderse voorronde van ‘Op weg naar het lagerhuis’ van BNN-VARA. In de voorrondes en in de halve finale werden alle wedstrijden gewonnen, maar in de fin... Lees meer »

Jesper en Stijn winnen voorleeswedstrijd

Geschreven op

Wie zijn de nieuwe voorleeskampioenen van AH1 en TV1 ? Deze week hield Groevenbeek haar jaarlijkse Read2Me voorleeswedstrijd voor de brugklassen van AH en TV. Read2Me is dé nationale voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs waarmee het lezen onder... Lees meer »

29 jan.: Expositie examen beeldende vorming

Geschreven op

Op 29 januari vindt de officiële opening van de tentoonstelling “Je bent wat je eet” plaats. De examenleerlingen van atheneum 6 en havo 5, die voor het profiel beeldende vorming hebben gekozen, laten hun examenwerken zien aan een breder publiek. In d Lees meer »

Percussie en Beethoven met Kunstklas 3

Geschreven op

Afgelopen woensdag is de Kunstklas jaar 3 naar het Musis in Arnhem geweest voor een bezoek aan het Gelders Orkest. Na een kijkje achter de schermen in het muziekgebouw, konden ze nog een deel van de repetitie bijwonen van het orkest dat een programma van Beethoven aan het... Lees meer »