Algemeen

Kennismaken met jong ondernemerschap

Geschreven op

Leerlingen kunnen in de bovenbouw van de havo kiezen voor een extra programma bedrijfseconomie. “Leren door te doen” is het motto van deze Business School. We willen leerlingen op een vooral praktische manier kennis laten maken met het ondernemerschap. De Lees meer »

Gala vmbo, schrijf je nu in.

Geschreven op

Volgende week is er in het vmbo Ermelo het jaarlijkse gala. Bovenbouw: 19 feb. (19.30 - 22.30 uur0 Onderbouw: 20 feb. (19.00 - 22.00 uur) In je e-mailbox vind je een link om kaartjes te reserveren. Lees meer »

Groevenbeek viert Chinees Nieuwjaar

Geschreven op

Op Groevenbeek werd deze week het Chinees Nieuwjaar gevierd. Aan het begin van de avond werd er eerst stilgestaan bij de zorgelijke situatie in China. Door het coronavirus kunnen honderden miljoenen Chinezen niet naar hun familie afreizen om daar het nieuwjaar te vieren. Lees meer »

Bezoek uit Ile de la Réunion

Geschreven op

Afgelopen week hebben twee Franse collega’s dankzij een subsidie van Erasmus+ onze school bezocht. Franse collega’s die van heel ver komen. Beide wonen namelijk op Ile de la Réunion, een prachtig eiland ten oosten van Madagaskar, 8000 km van Parijs. Ze w Lees meer »