Algemeen

Erasmus in Noorwegen

Geschreven op

Van 10 tot 14 februari gingen we met zeven leerlingen uit A5 en twee docenten naar Noorwegen als onderdeel van het Erasmus+ project Feed the Future. Nadat we ons hadden verdiept in het voedselprobleem en de voedselproductie in ons eigen land was het nu tijd om dit beeld e... Lees meer »

Lesnacht voor stichting Charis

Geschreven op

Donderdag 20 februari was het weer zover: de lesnacht voor ons goede doel, stichting Charis. Tijdens de nacht hebben 120 leerlingen uit klas 3 van A/H en TVWO workshops gevolgd, gedanst, gespeeld en gesport. Hiermee hebben zijn een flink bedrag opgehaald, namelijk ruim 55... Lees meer »

Het Pakhuis geeft workshops over de Romeinen

Geschreven op

Deze week krijgen leerlingen uit klas 1 van atheneum/havo en tweetalig vwo even een keer geen les van hun eigen geschiedenisdocent. Twee vrijwilligers van het museum Het Pakhuis in Ermelo geven tijdens een aantal geschiedenislessen een workshop over de Romeinen. Lees meer »

Leerlingen plaatsen vogelhuisjes in strijd tegen processierups

Geschreven op

De eikenprocessierupsen geeft de laatste jaren steeds meer overlast voor mensen en ook huisdieren. Daarom neemt de gemeente Putten dit jaar extra maatregelen om de rupsen te bestrijden. De gemeente stimuleert de bestrijding van de rupsen door natuurlijke vijanden in te ze... Lees meer »