Woodcamp @ Indianenbos

Geschreven op

Het is vrijdag 19 oktober 8.15. Zoals afgesproken staan alle 32 LO-2 leerlingen van het vmbo Ermelo  leerjaar 3 zoals afgesproken omgekleed in hun hardloopspullen buiten voor de gymzaal te wachten (gevoelstemperatuur 3,8 graden). De  docenten dhr. IJzerman en dhr. Diepeveen hadden het bovenstaande afgesproken met de groep, niet wetende wat ze gingen doen. Er werd gespeculeerd over een heideloop, bosloop, coopertest…… ze waren ‘bijna’ warm ,maar helaas het was wat anders.

We ging hardlopend naar het Ermelose Indanenbos en daar stond Mohammed van ‘Woodcamp Harderwijk’ een heuse bootcamp in het bos! Knallen!

De LO-2 groep was dezelfde week in het nieuw gestoken, een mooi LO-2 shirt. Goed voor de saamhorigheid en indien zij moeten fluiten en of een team begeleiden tijdens sporttoernooien, dan heeft dit een professionele uitstraling! Met dank aan Sport-Inn Putten voor het mede mogelijk maken van de LO-2 shirtjes. Waar de reguliere LO-1 lessen ophouden, daar gaat LO-2 door. Inhoudelijk, theorie, zelf lesgeven, begeleiden, eigen vaardigheden.

Mohammed begon ‘rustig’ met de work-out, maar op tactische wijze werd de bootcamp intensiever en zag je duidelijk de doorzetters. De doorzetters motiveerden de andere leerlingen en op deze manier hadden wij een fanatische ochtend. Aan het einde van de les nog een groepsfoto en op dezelfde manier hardlopend terug naar school!

 

Een prachtige manier om de dag te beginnen en de groepsdynamiek te zien groeien! Nu een welverdiende herfstvakantie.

 

Met sportieve groet,

LO-2 klas 3 en docenten

 

 

 

 

Naar het overzicht