"Wir sind sehr stolz auf euch!"

Geschreven op


Goethe- Zertifikat 2020! Een bijzonder diploma in een bijzondere tijd!

 

Aan het begin van het schooljaar 2019/2020 zijn we met een groep leerlingen zoals elk jaar enthousiast begonnen aan de voorbereidingen voor het Goethe diploma (Duits op hoog niveau). En toen kwam de coronacrisis. Eerst dachten wij dat het behalen van het diploma voor de vakantie niet meer mogelijk zou zijn. Maar eind april kregen we het bericht dat er in de maand juni toch nog een mogelijkheid zou worden gecreëerd.

Wij hebben de schouders eronder gezet en met behulp van online lessen en veel inzet en motivatie de voorbereidingen weer opgepakt. Begin juni vertrokken de leerlingen naar Rotterdam om bij het Goethe-Instituut de toets te maken.

Met succes! Alle leerlingen zijn met goede resultaten geslaagd. Sowieso een mooie prestatie. En zeer zeker onder deze omstandigheden! "Wir sind sehr stolz auf euch!"

 

Leuk ook om te vermelden is dat deze keer voor het eerst twee leerlingen hebben meegedaan met het niveau C1. Dat is het op een na hoogste niveau, dat er überhaupt te behalen valt! Erg knap!

 

Beste leerlingen, jullie hebben nu een mooi, extra diploma op zak! Super gedaan!

Herzlichen Glückwunsch!

 

Op de foto v.l.n.r.: achter: Isa Disselkoen, Saskia van de Kraats, Anne-Batice Moraal, Jesse Versteeg - voor: Simon Urbach, Thomas Bruggeman

(Jelleke Luijt en Ruth Verbaarschoott zijn ook geslaagd, maar staan niet op de foto!)

 

 

Naar het overzicht