Verkiezingsbus bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De verkiezingsbus van Omroep Gelderland stond maandag bij Groevenbeek. In samenwerking met drie leerlingen werd een radio-uitzending over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen verzorgd.

Gezamenlijk bespraken de leerlingen en hun gasten onderwerpen uit de regio en gingen zij in gesprek met politici. Ze trapten af met het onderwerp 'de jongerenraad' en het belang van de stem van de jeugd in de politiek. Ook docent Scheigrond  werd geinterviewd. Hij is gemeenteraadslid in Barneveld. Later op de middag trokken de jeugdige presentatoren nog de school in en vroegen de leerlingen wat zij zouden stemmen. Op wie stemmen zij? Veel leerlingen zijn er nog niet uit.

De verkiezingskaravaan van Omroep Gelderland stond maandag bij Groevenbeek. In samenwerking met drie leerlingen werd een radio-uitzending over de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen verzorgd.

Gezamenlijk bespraken de leerlingen en hun gasten issues uit de regio en gingen zij in gesprek met politici. Ze trapten af met het onderwerp 'de jongerenraad' en het belang van de stem van de jeugd in de politiek. Later op de middag trokken de jeugdige presentatoren de school in en vroegen de leerlingen wat zij zouden stemmen. Op wie stemmen zij? Veel leerlingen zijn er nog niet uit.

 

 

 

Naar het overzicht