Vanaf maandag 20 dec. geen lessen

Geschreven op

Beste jongens en meisjes,

 

Toch nog onverwachts hebben we zaterdagavond gehoord dat de school direct haar deuren moet sluiten voor alle activiteiten. We gaan opnieuw een periode van lockdown in die in ieder geval tot zondag 9 januari duurt. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, want we vinden het allemaal fijn om jullie op school te zien. Maar het is nu niet anders. Samen moeten we de verspreiding van de nieuwe variant van het coronavirus een halt toe roepen.

Wat betekent dit nu voor jou?

  1. Je vakantie is per direct begonnen. Volgende week zijn er geen lessen of andere schoolactiviteiten.
  2.  Alle PTA-toetsen of schoolexamens worden verzet tot na de vakantie. Je ontvangt hierover bericht van je teamleider.
  3.  Op 3 januari geeft premier Rutte meer informatie hoe de lessen vanaf 10 januari georganiseerd moeten worden. Na deze datum ontvang je van ons meer informatie.
  4. Aanstaande maandag en dinsdag is de school open, zodat je spullen uit je kluis kunt halen. De school is open van 09.00 – 15.00 uur.

 

Het is voor ons allemaal weer enorm omschakelen, maar daarom is het fijn dat de vakantie start. Het geeft iedereen de kans en gelegenheid om op 10 januari weer fris en uitgerust te beginnen.

 

Kerst is voor heel veel mensen een feest van licht en hoop. Verdriet, eenzaamheid en ziekte hebben niet het laatste woord, maar het Licht overwint dat alles. Dat is de boodschap van kerst die we al meer dan 2000 jaar vieren. We hopen dat jullie dit nieuwe moed geeft in deze sombere tijd.

 

We wensen jullie een goede kerstvakantie en fijne kerstdagen.

Met vriendelijke groet,

De schoolleiding

Naar het overzicht