Topdrukte in restaurant Zorg & Welzijn

Geschreven op

Vrijdagmiddag was het een topdrukte in het praktijklokaal van de afdeling Zorg & Welzijn. In samenwerking met de Nederlandse Patiëntenvereniging (afdeling Ermelo) organiseerde Groevenbeek een pannekoeken-lunch voor eenzame ouderen uit Ermelo. Maar liefst 42 bezoekers waren door vrijwilligers van de NPV met de auto bij de school afgezet.

In de keuken heerste een gespannen sfeer. Onder aanvoerig van Roelie Bakker leek de keuken het domein van een driesterren restaurant. Er werd keihard en met veel passie gewerkt. Op het grote bord boven het fornuis werden de bestellingen bijgehouden: appel, spek of naturel. dan blijkt dat het managen van een restaurant met zoveel bezoekers geen eenvoudige zaak is. Maar de leerlingen deden het fantastisch.

De bezoekers lieten zich heerlijk bedienen en genoten van deze feestelijke ontmoeting. De coördinator van de NPV liet weten dat de deelnemers erg uitkijken naar dit soort activiteiten. Zo wordt de eenzaamheid doorbroken en doen ze vaak ook nog sociale contacten op.

 

Een prachtig initiatief van de afdeling Zorg & Welzijn en de NPV

 

 

Naar het overzicht