Themaklas kunst gaat out of the box

Geschreven op

In de week voor de herfstvakantie zijn de leerlingen van de themaklas kunst 1, 2 en 3 lekker out of the box bezig geweest met heel afwisselende activiteiten.

De brugklassers werden een ochtend lang uitgedaagd in een dansworkshop met professionele dansdocenten. Een vak dat niet op het reguliere lesprogramma staat maar natuurlijk wel bij de kunstdisciplines hoort.

De leerlingen van klas twee konden hun muzikale talent maximaal uitleven in een slagwerk-workshop. Er werd in verschillende ritmes geslagen op alledaagse voorwerpen zoals speciekuipen en verfblikken, samen leverde dat geweldige muziek op!

Klas drie ging verder van huis; naar het Museon in Den Haag voor tentoonstelling over duurzaamheid, het overkoepelende thema van deze Groevenweek. Het blijft natuurlijk wel de Kunstklas dus na het museum was het op naar het Omniversum, een enorme ronde bioscoop, voor een film over muziekstijlen uit de Verenigde staten. Zo was er voor elke jaarlaag een mooie aanvulling op de lessen in de themaklas kunst.

 

   

 

 

Naar het overzicht