Team Groevenbeek op weg naar Roemenië

Geschreven op

Op 1 februari is Team Groevenbeek vertrokken naar Florestie, Roemenië. Team Groevenbeek bestaat uit Carolien Timmer (2k1), Sarah van de Langemheen (3T1), Luca van de Poppe(3B2), Marc Gonkel (H4F), Lilia Janssens (A4d)en Maria Lohuis (A4a). Samen met de begeleiders Francien Smit en Ria Huibers. De groep gaat kijken wat Charis, ons nieuwe goede doel, allemaal doet om de armoede onder de Roma’s in Floresti een halt toe te roepen.

Er worden gastlessen gegeven, vrijdagmiddag-activiteiten(kinderen van 4-12 jaar) georganiseerd, zondag een bezoek aan de kerk en er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning door de omgeving van Floresti (in de Karpaten) te gaan bekijken. 

Op 7 februari is Team Groevenbeek weer terug in Nederland met een rugzak vol informatie om te delen op de kick-off, de lesnachten en de actiedag in maart. De leerlingen zullen na deze reis de ambassadeurs van Charis zijn om op Groevenbeek te vertellen over het werk van Charis.

 

De groep is te volgen via: www.stichtingcharis.waarbenjij.nu. Of via instagram: groevenbeek_charis, of snapchat: ccg_groevenbeek, of facebook: Groevenbeek Charis. 

 

 

Naar het overzicht