Spellen voor de voedselbank

Geschreven op

 

Vandaag heeft de wiskundesectie van Groevenbeek AH spellen gedoneerd aan de voedselbank. Eén van onze doelen is om leerlingen te vormen die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers. Het is natuurlijk belangrijk dat wij als docententeam een voorbeeld zijn voor onze leerlingen. We willen onze leerlingen bijbrengen dat het goed is om te delen en iets voor je medemens te doen.

Het einde van het schooljaar komt altijd sneller voor onze leerlingen dan voor onze docenten. De docenten zijn deze weken aan het organiseren, voorbereiden en ook opruimen. Zo ook de wiskundesectie. Wij kwamen tot het besef dat we nog ontzettend veel nieuwe spellen van de afgelopen jaren hebben liggen. Samen hebben wij de keuze gemaakt een deel van deze spellen te doneren aan de voedselbank. De spellen zullen de komende weken in pakketten in Harderwijk, Ermelo en Putten uitgedeeld worden.

We hopen de komende tijd veel mensen blij te maken en dat deze boodschap en actie zullen resulteren in het alom bekende spreekwoord: Goed voorbeeld doet goed volgen!

Naar het overzicht