Omdat school meer is dan leren en huiswerk!

Geschreven op

 

We hebben elkaar gemist in de coronatijd en het was niet altijd makkelijk om weer in het ritme te komen van de nieuwe lestijden en dan is er ook nog huiswerk. Er is natuurlijk meer in het leven van een puber dan studeren en dat geldt ook voor de docenten. Daarom lieten wij ons van een andere kant zien.  

Na de herfstvakantie konden de leerlingen van havo/atheneum zich inschrijven voor allerlei naschoolse activiteiten: de Flexperience! Het zijn experiences die je vaak niet in de vakles meekrijgt, maar die we wel heel belangrijk én leuk vinden. Er zijn verschillende sportieve activiteiten gedaan: Indoor ski, mountainbiken, streetball, padel, een frisbeetoernooi en nog veel meer. Maar er was meer dan alleen sporten. Denk hierbij aan een cursus gebarentaal, social media, spelletjes spelen met elkaar, Lego League, debatteren, scenografie of een persoonlijk sieraad ontwerpen.  

We hebben ontdekt dat er een heleboel mensen op school zijn met verborgen talenten en we hebben ervan genoten om die met jullie te delen. In januari vindt de tweede ronde plaats en we hopen jullie dan (weer) te zien!

 

>> Klik hier  voor meer foto's. Je vindt ze ook op de website in het fotoalbum van atheneum/havo.

 

 

 

 

Naar het overzicht