Kom woensdag naar de GOEDE DOELENDAG!

Geschreven op

 

Vorige week organiseerde de afdeling vmbo een fantastisch lesnacht en heeft daarmee al bijna 10.000 Euro opgehaald voor de Lwengo kids Foundation. Woensdag 6 april is het de beurt aan de afdeling (t)vwo/havo om een goede doelendag te organiseren. Deze dag is door corona helaas een aantal jaren niet doorgegaan. We zijn blij dat we nu weer een gezellige dag kunnen organiseren en hopen daarmee veel geld op te halen.

Ons goede doel is dit jaar de Lwengo Kids Foundation. Deze stichting probeert de leefomstandigheden van kinderen in Lwengo te verbeteren, onder andere door ze onderwijs aan te bieden. Lwengo is een arme streek in Uganda. 

We proberen voor deze kinderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. De leerlingen van klas 1 en 2 gaan daarvoor allerlei activiteiten ontplooien. Ook is er van alles te eten en te drinken. Broertjes, zusjes, opa's, oma's, vrienden, kennissen, iedereen is aanstaande woensdag tussen 11.30u en 15.00u van harte welkom op school. En vergeet vooral de goedgevulde portemonnee niet!

 

>> Klik hier voor een videofragment vanuit Lwengo

>> Klik hier voor meer informatie over de stichting

 

 

 

 

 

Naar het overzicht